Po Ukrainą gastroliavusi „koloradų žvaigždė“ pastebėta Maskvoje

Po Krymą ir Ukrainą gastroliavusi aktorė, „koloradų megažvaigždė“, aktyviai pasižymėdavusi prorusiškuose mitinguose, įsijausdama į įvairiausius vaidmenis ir nuolat viename ar kitame kontekste pasakodavusi prieš kameras, kaip Ukrainoje smaugiami rusai, gegužės 4 d. pastebėta Maskvoje prie Ukrainos ambasados.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Noreikienė

May 6, 2014, 10:10 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:02 AM

Šįkart ji prisistatė Odesos gyventoja ir ją atpažinusiam „trolinusiam“ žurnalistui pasakojo, kad šiuo metu priversta gyventi Rusijoje, nes „chunta“ paskelbė karą jos vaikams.

Neapsikentusi šalia stovinti moteris ėmė ją gėdinti, vadindama ekrano žvaigžde, ir prašyti „žurnalisto“ neimti iš apsimetėlės interviu.

Vėliau supuolė ir kiti šalia Ukrainos ambasados buvę žmonės, neleisdami aktorei iki galo logiškai išdėstyti susidomėjusiam žurnalistui ne itin sklandžios išgalvotos istorijos.

Vidutinio amžiaus moteris anksčiau buvo nufilmuota daugybėje „antimaidano“ mitingų, įsikūnijusi į skirtingus vaidmenis.

Ji prieš žurnalistų kameras kalbėjo ir kaip Kijevo, ir kaip Odesos, ir kaip Charkovo gyventoja. Ji sugeba įsijausti ir į kareivio motinos, ir į tiesiog „antimaidano“ aktyvistės vaidmenį.

Aktorė, kaip ir pridera, keičia sceninę aprangą. Tačiau šaltesnėmis dienomis talentingosios aktorės galvą puošė ta pati milžiniška kailinė kepurė.

Šįkart prie Rusijos ambasados ji buvo be galvos apdangalo, šviesiais pakaušyje surištais plaukais, juodu paltu kailine apykakle. Beje, lygiai taip pat atrodydama Odesos gyventoją ji yra vaidinusi ir Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.