Į tualetą įkritusio telefono kaina - dviejų žmonių gyvybės

Du žmonės mirė, keturi nukentėjo. Tiek aukų pareikalavo mobiliojo telefono, kurį viena moteris atsitiktinai įmetė į tualeto išmatų duobę, gelbėjimo operacija, rašo scmp.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 6:38 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:36 AM

Beprasmė tragedija įvyko trečiadienį Kinijos Henano provincijos Sinsiango mieste. Kiek daugiau nei 800 litų kainuojantis telefonas į duobę įkrito jo savininkei naudojantis tualetu.

Moters sutuoktinis nedelsdamas šoko į atmatas, kad ištrauktų ką tik įsigytą daiktą. Nors purvo buvo tik iki kelių, deguonies trūkumas apsvaigino vyrą, ir jis nualpo.

Gelbėti sūnaus šoko jo motina, bet ir ji prarado sąmonę. Supanikavusi telefono savininkė puolė iš paskos, ir taip pat nualpo.

Pamatęs žmoną, sūnų ir marčią plūduriuojančius išmatose, tėvas pakvietė kaimynus į pagalbą ir pats įlipo į duobę. Tačiau išsikapanoti nepajėgė. Tas pats nutiko ir dar dviems kaimynams.

„Kvapas buvo toks stiprus, kad praradau sąmonę greičiau, nei ką nors spėjau pamatyti“, - vėliau prisiminė kaimynas.

Žinia apie nelaimę akimirksniu apskriejo aplinkinius gyventojus. Žmonės surado virvę ir pakaitomis leido prie jos pririštus gelbėtojus, kurie ištraukė šešis bejėgius kūnus.

Jie visi buvo nuvežti į ligoninę, bet dviejų pirmųjų į duobę įlipusių žmonių - vyro ir jo motinos – gyvybės medikams nepavyko išsaugoti. Našlaičiu liko vyro 1 metų sūnus.

Žmonės pasakojo, kad nelaimės aukos duobėje išgulėjo ne ilgiau nei 5 minutes. Bet to užteko – medikai priėjo išvados, kad motina ir sūnus užduso. Vis dėlto vietos gyventojai tvirtino, kad kai ištraukė juos iš duobės, vis dar užčiuopė jų pulsą. Tačiau medikai smarkiai vėlavo – greitoji pagalba atvyko tik po valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.