Sulaikyti mergaites pakorę įtariamieji, tarp jų – du pareigūnai

Indijos policija skelbia sulaikiusi visus įtariamuosius dviejų mergaičių nužudymo byloje. Tarp sulaikytųjų – trys vietos gyventojai ir du policijos pareigūnai. Įtariama, kad pastarieji tyčia vilkino dingusių pusseserių paieškas. Mergaičių tėvai sako, kad policininkai iš jų tik pasijuokė ir atsisakė ieškoti dingusių vaikų, nes šie priklauso žemesnei kastai. 14 ir 16 metų pusseserės buvo užpultos laukuose, išžagintos ir pasmaugtos.

Daugiau nuotraukų (1)

AP

May 31, 2014, 3:16 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:07 AM

 Policijos neveiksnumas sukėlė pasipiktinimo bangą kaimelyje visoje Utaro Pradešo valstijoje.

  Vienos iš aukų tėvas pasakojo BBC, kad buvo policijos išjuoktas, kai prašė pagalbos ieškant dingusios dukters. Pasak vyro, policininkas, sužinojęs, kad jis priklauso žemesnei kastai, „atsisakė ieškoti mano mergaitės“.

Paauglės, 14 ir 16 metų pusseserės, priklausė žemesniajai, „neliečiamųjų“, kastai. Trečiadienio vakarą jos išėjo iš namų į šalia plytintį lauką nusilengvinti, nes jų namie nėra vidaus tualeto. Mergaitėms negrįžus, šeimos nariai pradėjo paiešką. Išaušus rytui išniekintos mergaitės buvo rastos pakartos ant mango medžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.