Nyderlanduose - raginimas deportuoti iš šalies V. Putino dukterį

Po Malaizijos oro linijų lėktuvo katastrofos Ukrainos rytuose, per kurią žuvo daugiau kaip 190 olandų, vieno Nyderlandų miesto meras paragino deportuoti iš šalies Rusijos prezidento Vladimiro Putino dukterį, praneša „The Guardian“.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

2014-07-23 20:26, atnaujinta 2018-02-11 18:51

Omenyje turima Marija Putina, kuri, kai kuriais duomenimis, gyvena Vorschoteno mieste kartu su savo draugu Nyderlandų piliečiu.

Deportuoti V.Putino dukterį iš šalies paragino Hilversumo miesto meras Pieteris Broertjesas. Jis tai pareiškė trečiadienį interviu radijo stočiai „Radio 1“. Vėliau socialiniame tinkle „Twitter“ P.Briortjesas atsiprašė už savo žodžius, pavadinęs juos „nelabai protingais“. Jis teigė tai pasakęs iš bejėgiškumo, „kuris daugeliui pažįstamas“.

Aviacijos bendrovės „Malaysia Airlines lėktuvas su 298 žmonėmis, skridęs iš Amsterdamo į Kvala Lumpūrą, buvo numuštas Ukrainos rytuose liepos 17 d. Visi keleiviai ir įgulos nariai žuvo. Tarp aukų – 192 Nyderlandų piliečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.