Dublino oro uoste susidūrė du „Ryanair“ lėktuvai

Ankstų antradienio rytą Dublino oro uoste prieš pakildami susidūrė du Airijos oro bendrovės „Ryanair“ lėktuvai „Boeing 737“. Ant kilimo tako laukdami leidimo kilti lėktuvai stuktelėjo vienas į kitą. Abiejų orlaivių keleiviai buvo šokiruoti, bet niekas nenukentėjo, o žmonės tuojau pat suskubo fotografuoti lėktuvus, praneša „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:36 AM

Pranešama, kad prieš kildami lėtai riedėję ir susidūrę lėktuvai nukentėjo ne itin smarkiai – pažeistas vieno lėktuvo pagrindinis sparnas ir kito lėktuvo galinis sparnas. Tačiau specialiosios tarnybos skubiai evakavo keleivius, o lėktuvai į orą kurį laiką tikrai nekils.

„Smūgis nebuvo stiprus, bet visi pajutome, kaip lėktuvas trūktelėjo, o tada sustojo“, – pasakojo viena keleivių Andrea Cunningham.

„Bendrovė „Ryanair“ nuoširdžiai atsiprašo klientų už visus nepatogumus“, – skelbiama „Ryanair“ pranešime. Tiesa, dėl šio incidento perspėjama, kad ir kitų skrydžių keleiviai galimai patirs nepatogumų.

Vienas orlaivis turėjo skristi į Edinburgą, o kitas – į Šarlerua oro uostą Belgijoje. Kiekviename lėktuve incidento metu buvo po maždaug 100 keleivių. Jie buvo palydėti į oro uosto patalpas, kur turėjo laukti kito „Ryanair“ skrydžio. Vieno pažeisto orlaivio keleiviams pasisekė – jie lėktuvo sulaukė praėjus valandai po incidento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.