„Vienas namuose“ aktorius rastas miręs? Ne, tai - tik gandas

Savaitgalį socialiniuose tinkluose žaibiškai sklido žinia – „Vienas namuose“ žvaigždė, buvęs garsus jaunasis aktorius Macaulay Culkinas rastas negyvas. Jis esą nusižudė. tačiau greitai paaiškėjo, kad tai tėra nevykęs kažkieno pokštas.

M.Culkinas labiausiai žinomas iš filmų "Vienas namuose" serijos. Gandai apie šio aktoriaus mirtį buvo greitai paneigti.<br>"Twitter" nuotr.
M.Culkinas labiausiai žinomas iš filmų "Vienas namuose" serijos. Gandai apie šio aktoriaus mirtį buvo greitai paneigti.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2014, 2:13 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:10 PM

Apie problemų dėl alkoholio ir narkotikų turėjusį aktorių tokie gandai skelbiami jau ne pirmą sykį. 34 metų aktoriaus ir ne itin vykusio dainininko atstovai patvirtino, kad gandai apie M.Culkino mirtį yra gerokai perdėti.

Nepaisant to, „Twitter“ ir kituose socialiniuose tinkluose vis dar nesiliauja lietis šokiruotų aktoriaus gerbėjų užuojautos žinutės.

„Ilsėkis ramybėje, geriausias vaikystės aktoriau“, – rašė viena gerbėja. Kitas pabrėžė, kad jau aišku, ką žiūrės Kalėdinių atostogų sezono metu – kone kiekvienais metais rodomą kultinę ir M.Culkiną išgarsinusią filmų „Vienas namuose“ seriją apie nekalto veido neklaužadą, bet geros širdies berniuką.

„Facebook“ kaip mat atsirado netgi atminimo paskyra neva nusižudžiusiam aktoriui, tačiau greitai tūkstančius užuojautos pranešimų sulaukusi paskyra buvo panaikinta.

Pats aktorius spėjo pasišaipyti iš gandų apie jo mirtį.

„Vienas geriausių dalykų, kuriuos gali padaryti, kai esi gyvas – pietauti Los Andžele“, – po nuotrauka su savo grupe „The Pizza Underground“ rašė M.Culkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.