Sidnėjaus įkaitų dramos didvyriu vadinamas kavinės vadybininkas

Sidnėjaus įkaitų dramos metu žuvęs Tori Johnsonas jau dabar vadinamas didvyriu. Liudininkų teigimu, būtent 34 metų kavinės vadybininkas čiupo už teroristo pistoleto ir sustabdė jį nuo masinių žudynių, rašo the mirror.co.uk.

Sidnėjaus įkaitų dramos metu žuvęs Tori Johnsonas jau dabar vadinamas didvyriu.<br>„Twitter.com“ nuotr.
Sidnėjaus įkaitų dramos metu žuvęs Tori Johnsonas jau dabar vadinamas didvyriu.<br>„Twitter.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 12:41 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:51 AM

Didvyriškumą pademonstravęs T.Johnsonas griebė už Sheikho Harono Moniso ginklo po 17 valandų apsupties, kai nuvargęs užpuolikas ėmė snūduriuoti. Daugiau nei dvejus metus „Lindt“ kavinėje dirbęs ir žuvęs nuo teroristo kulkos vadybininkas australų jau vadinamas herojumi, tačiau policija liudininkų pasakojamos versijos kol kas nekomentavo.

Socialiniame tinkle „Twitter“ jau pradėjo plisti žinutės, palaikančios T.Johnsono artimuosius ir šlovinančios jo herojišką poelgį, galbūt užkirtusį kelią kitų įkaitų nužudymui.

„Tu žuvai kaip tikras savo šalies didvyris. Kiti tai gali tik įsivaizduoti… Ilsėkis ramybėje, drauguži“, – rašė vienas socialinių tinklų komentatorius. „Aš manau, kad Tori Johnsonas turėtų gauti medalį po mirties. Neįtikėtina, kad jis išdrįso susigrumti su užpuoliku, kad atimtų iš jo ginklą“, – pridūrė kitas.

Su Australijos didvyriu vadinamu kavinės vadybininku dirbę žmonės prisimena jį kaip mielą, ramų ir dosnų žmogų, dažnai prisidėdavusį prie labdaringų akcijų, rėmusį skurdžiau gyvenančias šeimas, kavinėje vaišindavusį vaikus iš neturtingų šeimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.