Žymusis žudikas maniakas svajoja apie atžalą

Žymusis žudikas maniakas Charlesas Mansonas jau nustebino pasaulį pranešdamas apie būsimą santuoką su 54 metais jaunesne mergina. Dabar paaiškėjo, kad pora mėgins susilaukti ir kūdikio.

Ch.Mansonas apie naujagimį esą svajojo daugybę metų ir būtent todėl vedė.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Ch.Mansonas apie naujagimį esą svajojo daugybę metų ir būtent todėl vedė.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Daily Mail“ ir „Lietuvos rytas“ inf.

Feb 3, 2015, 7:11 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 7:31 AM

Tokią naujieną atskleidė septynis žmones nužudžiusio nusikaltėlio sūnus Matthew Robertsas. Anot jo, 80-metis Ch.Mansonas tikisi iš kalėjimo perduoti savo spermą būsimai žmonai 26-erių Elaine Burton.

„Jis nori sužinoti, ką reiškia auginti vaiką pagal savo idėjas, savo suvokimą. Jis pradėjo galvoti, kam perduos savo palikimą po mirties“, – aiškino M.Robertsas.

Žudiko maniako sūnus pasakojo, kad apie kūdikį tėvas svajojo jau daugybę metų.

Esą jis ilgai ieškojo moters, kuri sutiktų su juo susilaukti atžalų, o E.Burton buvo kaip tik tai, ko vyrui reikėjo.

Moteris rašė Ch.Mansonui laiškus dar paauglystėje ir netgi persikėlė iš savo namų Ilinojuje į Kaliforniją – kad būtų arčiau mylimojo, kuris kali būtent šioje vakarinėje JAV valstijoje.

Neseniai moteris buvo pastebėta audinių parduotuvėje besidairanti balto atlaso – kaip manoma, skirto jos vestuvinei suknelei.

Manoma, kad oficiali poros vestuvių ceremonija kalėjime turėtų įvykti vasario pradžioje.

Pagal įstatymą poros vestuvės turės būti rengiamos tik lankymo dieną – šeštadienį arba sekmadienį. Ceremonijoje galės dalyvauti 10 svečių iš už kalėjimo ribų ir dar du kaliniai.

Vis dėlto keistoji sutuoktinių pora intymumu džiaugtis negalės – Ch.Mansonui uždrausti privatūs susitikimai. Būtent todėl vienintelė galimybė maniakui susilaukti atžalos yra tik per susitikimą perduodant savo spermą žmonai. E.Burton būtų atliktas dirbtinis apvaisinimas.

Ankstesniuose interviu naujoji Ch.Mansono žmona kalbėjo, kad pamilo vyrą ir jo „filosofiją“ dar paauglystėje. Ir jau dabar, nors dar nėra oficiali maniako sutuoktinė, laiko jį savo vyru.

„Aš visiškai su juo, o jis – visiškai su manim. Aš tam esu gimusi. Nežinau, ką daugiau pasakyti“, – rugpjūtį sakė E.Burton.

Ch.Mansonas, kuriam ant kaktos ištatuiruota svastika, iki įkalinimo buvo vedęs dvi moteris: Rosalie Jean Willis ir Candy Stevens.

1969-aisiais jis buvo nuteistas mirti drauge su keturiais savo bendrininkais už septynių žmonių nužudymą.

Tiesa, visiems jiems bausmės buvo pakeistos kalėjimu iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.