Šiaurės Korėjos diktatorius turės jaunų moterų haremą

Šalyje garbinamas Šiaurės Korėjos diktatorius Kim Jong-un'as gali sau leisti viską. Dabar, įvykdydamas dar vieną žmogaus teisių pažeidimą, jis panoro turėti savo moterų haremą – jaunų moterų „malonumų trupę“, kurios turės lyderį linksminti įvairiausiais būdais, rašo „The Independent“.

Šiaurės Korėjos lyderio „malonumų trupei“ atrenkamos tik gražiausios moterys.<br>AFP nuotr.
Šiaurės Korėjos lyderio „malonumų trupei“ atrenkamos tik gražiausios moterys.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 11:27 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:51 PM

32 m. Kim Jong-un'as, kurio šalis garsėja kraupiais žmogaus teisių pažeidimais, dabar jau renkasi jaunas palydoves.

Nors yra vedęs buvusią dainininkę, su kuria, kaip teigiama, turi dukrą, diktatorius neatsisako savo tėvo Kim Jong Il'o pradėtos tradicijos ir taip pat nori turėti palydovių. Lyderio bendražygiai dabar naršo visus šalies kaimus ir daro merginų, galinčių patikti vadui, atranką.

Buvusi „malonumo trupė“ buvo išardyta, kai 2011 m. mirė diktatorius Kim Jong Il'as, joms buvo išmokėtos didžiulės piniginės išmokos, moterys taip pat gavo buitinės technikos prietaisų. Tačiau dabar, kai oficialiai baigėsi trejus metus trukęs gedulo laikotarpis, Kim Jong-un'as pasirengęs suburti naują merginų palydovių grupę.

„Malonumo trupių" tradiciją pradėjo Kim Jong-un'o senelis, Šiaurės Korėjo įkūrėjas ir „amžinasis prezidentas“ Kim Il-sung'as.

Valstybės pareigūnams buvo pavesta užduotis apieškoti kaimus ir surasti pačias patraukliausias 30-40 amžiaus merginas, kurios būtų lyderio kambarinės, dainininkės ar šokėjos.

Lyderiui labiausiai patikusios moterys taptų jo sugulovėmis, o vėliau, kai baigtų savo „tarnybą“, ją pratęstų aukštame kariuomenės ar valdžios poste. Paprastai merginos būdavo pašalinamos iš lyderių sugulovių tarpo, kai šios įpusėdavo trečiąją dešimtį.

„Tai tęsėsi per tris Šiaurės Korėją valdančios šeimos kartas ir jau tapo tradicija, kuria pademonstruojama lyderio galia žmonėms bei jo seksualinė jėga“, – aiškino Tokijo universiteto profesorius Toshimitsu Shigemura.

Praėjusį lapkritį Jungtinės Tautos pasmerkė Šiaurės Korėją dėl daugybės žmogaus teisių pažeidimų. Vis dėlto šiai, nuo likusio pasaulio izoliuotai, šaliai kritika ir įspėjimai – nė motais. Šalyje visiškai negerbiamos moterų teisės, o politiniai oponentai patenka į darbo stovyklas ir kalėjimus.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.