JAV policija paviešino Čarlstono šaulio D.Roofo suėmimo įrašą

Po rasistinių žudynių

D. Roofas įtariamas praėjusios savaitės trečiadienį Čarlstono bažnyčioje Pietų Karolinoje dėl rasistinių motyvų nušovęs devynis juodaodžius.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
D. Roofas įtariamas praėjusios savaitės trečiadienį Čarlstono bažnyčioje Pietų Karolinoje dėl rasistinių motyvų nušovęs devynis juodaodžius.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-06-24 15:36, atnaujinta 2017-10-29 14:35

Iš policijos automobilio filmuotoje medžiagoje matyti, kaip trys pareigūnai eina prie juodos transporto priemonės. Ketvirtas policininkas išsodina iš automobilio jaunuolį, vilkintį baltus marškinėlius ir juodas kelnes, ir jį apieško. Jaunas vyras tuo metu stovi rankomis atsirėmęs į automobilio stogą ir nuleidęs galvą.

Tada pasirodo penktas pareigūnas ir įtariamajam uždedami antrankiai. Prieš įsodinant D. Roofą į policijos automobilį, jis dar kartą apieškomas. Remiantis įrašu, vaikinas nesipriešino ir išoriškai buvo ramus.

D. Roofas įtariamas praėjusios savaitės trečiadienį Čarlstono bažnyčioje Pietų Karolinoje dėl rasistinių motyvų nušovęs devynis juodaodžius. Po žudynių jis spruko automobiliu. Žiniasklaidos teigimu, įtariamasis prisipažino įvykdęs nusikaltimą. Jei bus pripažintas kaltu, jam grės kalėjimas iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.