Sportininkui O. Pistoriusui teks likti kalėjime

Sportininkas Oscaras Pistoriusas liks kalėjime, kadangi sprendimas dėl

Penkerių metų bausmę O. Pistoriusas turėjo pabaigti kalėdamas namų arešto sąlygomis, tačiau dabar jis priverstas likti kalėjime.<br>AP nuotr. iš archyvo
Penkerių metų bausmę O. Pistoriusas turėjo pabaigti kalėdamas namų arešto sąlygomis, tačiau dabar jis priverstas likti kalėjime.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 5, 2015, 8:39 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 7:41 PM

Jo advokatas Brianas Webberis sakė naujienų agentūrai AFP, kad Pietų Afrikos Respublikos (PAR) Lygtinio paleidimo peržiūros taryba grąžins šį klausimą svarstyti pirminei tarybai, nusprendusiai dėl lygtinio paleidimo.

Dėl mylimosios nužudymo metus kalėjime praleidęs 28-erių O. Pistorijus rugpjūtį turėjo išeiti į laisvę, tačiau visų netikėtumui teisingumo ministras įsakė persvarstyti jo lygtinio paleidimo prašymą, aiškindamas, kad nebuvo atlikta tinkama procedūra. Penkerių metų bausmę O. Pistoriusas turėjo pabaigti kalėdamas namų arešto sąlygomis, tačiau dabar jis priverstas likti kalėjime.

2013 metais per Valentino dieną garsusis sprinteris keturis kartus šovė į savo draugę Reeva Steenkamp. Vyras teisinosi, kad mirtimi pasibaigęs incidentas įvyko per klaidą, nes jis draugę palaikė įsibrovėliu. Vėliau teismas pripažino O. Pistorijų kaltu dėl netyčinio nužudymo. Kaltintojai apskundė šį verdiktą ir siekia, kad jis būtų pripažintas draugę nužudęs tyčia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.