„Femen“ aktyvistė Prancūzijoje surengė šiurpią demonstraciją

Pusnuogė „Femen“ aktyvistė

Ant „Debilly“ pėsčiųjų tilto viešą protestą surengusi feministė buvo pasikabinusi plakatą su užrašu: „Sveikas atvykęs H. Rouhani, laisvės budeli“.<br>AP nuotr.
Ant „Debilly“ pėsčiųjų tilto viešą protestą surengusi feministė buvo pasikabinusi plakatą su užrašu: „Sveikas atvykęs H. Rouhani, laisvės budeli“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 4:44 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:15 PM

„Mes suorganizavome šią viešą demonstraciją kaip nedidelį priminimą, kad kasmet toje šalyje mirties bausmė skiriama daugiau kaip 800 žmonių. Tarp jų – moterims, feministėms, homoseksualams ir laisvai mąstantiems asmenims. Tuo metu Francois Hollande'as į tai visai neatsižvelgia, – nurodė „Femen“ atstovė Prancūzijoje Sarah Constantin. – Tai rodo, kad F. Hollande'ui nerūpi žmogaus teisės. Vienintelis dalykas, kuris jam rūpi yra verslas. Gėda – F. Hollande'ui. Gėda – H. Rouhani.

Ant „Debilly“ pėsčiųjų tilto viešą protestą surengusi feministė taip pat buvo pasikabinusi plakatą su užrašu: „Sveikas atvykęs H. Rouhani, laisvės budeli“.

Irano prezidentas bando susitarti su Prancūzija dėl 114 „Airbus“ lėktuvų pirkimo. H. Rouhani atvyko į Prancūziją po to, kai šaliai buvo panaikintos ekonominės sankcijos mainais į branduolinės programos apribojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.