Lenkiją pašiurpinęs žudikas kanibalas sučiuptas Maltoje

Visoje Europoje ieškomas jaunos lenkės nužudymu ir kanibalizmu įtariamas Kajetanas Poznanskis trečiadienį buvo sulaikytas Maltoje, skelbia „TVN24“.

K.Poznanskis sučiuptas Maltoje.
K.Poznanskis sučiuptas Maltoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 5:55 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 6:24 PM

Preliminariais policijos duomenimis, 27 metų lenkas mėgino pabėgti į Afriką. Pranešama, kad pareigūnai lenką užtiko viename salos viešbučių.

Tarptautinė kriminalinės policijos organizacija Interpolas K.Poznanskį paskelbė vienu ieškomiausių pasaulio nusikaltėlių.

Siaubo filmo „Avinėlių tylėjimas“ herojaus Hanibalo Lekterio įpėdiniu apsiskelbusio lenko nuotraukas ir aprašymą gavo 190 šalių teisėsauga, o jo paiešką pradėjo ir JAV Federalinis tyrimų biuras.

Tokių priemonių imtasi Lenkijos policijai kilus įtarimų, kad K.Poznanskis yra žudikas maniakas arba ruošiasi juo tapti.

Kol kas Varšuvos policija nustatė, jog K.Poznanskis nupjovė galvą 31 metų italų kalbos mokytojai Katarzynai J., o kūną supjaustė į gabalus ir, manoma, jį valgė.

Ypač daug nerimo teisėsaugininkams sukėlė tai, kad savo feisbuko paskyroje K.Poznanskis pasigyrė, jog žudys ir toliau, nes jam patinka valgyti aukų mėsą.

Anot kriminalistų, didelė tikimybė, kad maniakas valgo žmogieną, nes taip elgėsi jo idealizuojamas filmų herojus Hanibalas Lekteris.

Dabar K.Poznanskis turėtų būti pargabentas į Lenkiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.