D. Trumpas: „Jei norėčiau, rinkimus galėčiau nusipirkti“

Pagrindinis pretendentas

D. Trumpas pirmauja kovoje dėl teisės tapti Respublikonų partijos kandidatu per lapkričio 8 d. įvyksiančius JAV prezidento rinkimus.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
D. Trumpas pirmauja kovoje dėl teisės tapti Respublikonų partijos kandidatu per lapkričio 8 d. įvyksiančius JAV prezidento rinkimus.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2016, 1:34 PM, atnaujinta May 28, 2017, 3:46 AM

Milijardierius tai pareiškė trečiadienio vakarą per susitikimą su savo šalininkais Indianapolyje, praneša televizijos kanalas ABC.

„Aš galėčiau nusipirkti rinkimus, ir ne vieną kartą, – tikino D. Trumpas. – Patikėkite manimi. Manau, kad tai labai bloga sistema. Tai tikrai nesąžininga sistema“.

Pasak jo, kai kurie pretendentai per rinkimų kampanijas stengiasi nesąžiningais būdais užsitikrinti partijų nacionalinių suvažiavimų, kur iškeliami oficialūs kandidatai į prezidentus, delegatų paramą.

„Jie gali sodinti delegatus į lėktuvus ir skraidinti juos į kurortus, rengti jiems vakarienes. Jie gali jiems užsakyti viešbučius. Tai rodo, kad jie gali nusipirkti rinkimus“, – sakė D. Trumpas.

Milijardierius pareiškė, jog jeigu būtų toks žaidimas „Nusipirk rinkimus“, tai jis neabejotinai taptų nugalėtoju.

D. Trumpas pirmauja kovoje dėl teisės tapti Respublikonų partijos kandidatu per lapkričio 8 d. įvyksiančius JAV prezidento rinkimus.

Antradienį politikas iškovojo labiau nei įtikinamą pergalę per pirminius rinkimus gimtojoje Niujorko valstijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.