Jungtinės Karalystės radikalų lyderė toliau liaupsina V. Putiną

Naujoji Jungtinės Karalystės nepriklausomybės partijos (UKIP) lydere tapusi Diane James pareiškė laikanti Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną savo politiniu herojumi.

D.James penktadienį tapo UKIP lydere.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.James penktadienį tapo UKIP lydere.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2016, 11:41 AM, atnaujinta May 12, 2017, 3:58 PM

Penktadienį Nigelą Farage'ą partijos vadovo ir Europos Parlamento nario poste pakeitusi politikė pareiškė taip pat besižavinti buvusiais Jungtinės Karalystės premjerais Winstonu Churchill'iu ir Margaret Thatcher.

Pagyrų Rusijos lyderiui radikalių pažiūrų partijai vadovaujanti D.James negailėjo ir pernai, kai interviu tikino, kad V.Putinas yra „stiprus lyderis“.

„Žaviuosi, kad jis kovoja už savo valstybę ir yra tikras nacionalistas. Jam Rusija visada yra pirmoje vietoje ir jis tikrai susirūpino tuo, kaip Europos Sąjunga paskatino Kijevo valdžios pasikeitimą, kuris pastatė į pavojų Ukrainoje gyvenančius rusus“, – pernai tikino D.James.

UKIP lydere D.James tapo po to, kai jos pirmtakas atsistatydino iš vadovo pareigų britams nusprendus trauktis iš Europos Sąjungos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.