D. Trumpas svarsto svarbias pareigas skirti savo kritikui

Išrinktasis JAV viceprezidentas Mike'as Pence'as patvirtino, kad respublikonas Mittas Romney yra galimas kandidatas į valstybės sekretoriaus postą.

Po susitikimo nei M.Romney, nei D.Trumpas nepaviešino apie pusantros valandos trukusio pokalbio detalių.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Po susitikimo nei M.Romney, nei D.Trumpas nepaviešino apie pusantros valandos trukusio pokalbio detalių.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir ELTA inf.

2016-11-21 09:02, atnaujinta 2017-04-17 11:09

Interviu „Fox News“ M.Pence'as teigė, kad su M.Romney susitikęs išrinktasis prezidentas Donaldas Trumpas aptarė galimybes.

Išrinktasis JAV prezidentas D.Trumpas šeštadienį susitiko su vienu iš aktyviausių savo kritikų.

Po susitikimo nei M.Romney, nei D.Trumpas nepaviešino apie pusantros valandos trukusio pokalbio detalių. M.Romney derybas apibūdino kaip „išsamias“ ir „toli siekiančias“, pridurdamas, kad jis su nekantrumu laukia paskirtos naujos administracijos.

Rinkimų kampanijos metu M.Romney išvadino D.Trumpą „apsimetėliu“ bei „apgaviku“. M.Romney kaltino D.Trumpą laikant amerikiečius kvailiais. Savo ruožtu D.Trumpas pašiepė M.Romney „Twitter“ socialiniame tinkle, pavadinęs jį pralaimėtoju, kuris neturėtų dalinti patarimų apie rinkimus.

2012 m. M.Romney pralaimėjo rinkimus JAV prezidentui Barakui Obamai. D.Trumpas M.Romney rinkimų kampaniją 2012 metais pavadino „blogiausia per visą istoriją“.

Išvykdamas iš golfo klubo Bedministeryje, kur vyko susitikimas, M.Romney neatsakė į žurnalistų klausimą, ar jis priimtų pasiūlymą užimti valstybės sekretoriaus postą, jeigu toks pasiūlymas jam būtų pateiktas.

Žiniasklaida, kaip labiausiai tikėtinus kandidatus į JAV valstybės departamento vadovo postą, be M.Romney, įvardino buvusį Niujorko merą Rudy Giuliani, buvusį JAV ambasadorių Jungtinėse Tautose Johną Boltoną ir Pietų Karolinos gubernatorę Nikki Haley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.