Jungtinės Karalystės nepriklausomybės partija išsirinko naują lyderį

Paulas Nuttallas išrinktas naujuoju Jungtinės Karalystės (JK) nepriklausomybės

P.Nuttallas, sakydamas padėkos kalbą, pasinaudojo proga pasakyti, kad privers konservatorius prisiimti atsakomybę dėl „Brexit“.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
P.Nuttallas, sakydamas padėkos kalbą, pasinaudojo proga pasakyti, kad privers konservatorius prisiimti atsakomybę dėl „Brexit“.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-28 15:08, atnaujinta 2017-04-16 22:55

Partijos lyderio pavaduotoju buvęs P.Nuttallas iš 15 405 atiduotų balsų surinko 62,6 proc. Didžiausia politiko varžove laikyta Suzanne Evans surinko tik 19,3 proc. balsų, tai yra tik 200 balsų daugiau nei silpniausiu kandidatu laikytas Johnas Rees-Evansas, surinkęs 18,1 proc. balsų.

P. Natalis partijos lyderio pareigas perims iš N. Faražo, kuris laikinai į lyderio postą sugrįžo spalio mėnesį, atsistatydinus tik 18 dienų UKIP partijos lyderio poste išbuvusiai Diane James. Kaip atsistatydinimo priežastį politikė pateikė vidinės partijos paramos trūkumą.

Kalbėdamas partijos renginyje Londone naujuoju partijos lyderiu paskelbtas P.Nuttallas ragino laikytis vienybės, nes partija pastaruosius kelis mėnesius išgyveno neramų laikotarpį. Jis partijos nariams sakė, kad, jei jie nenori vienytis, „jų laikas UKIP eina link pabaigos“.

P.Nuttallas, sakydamas padėkos kalbą, pasinaudojo proga pasakyti, kad privers Torius prisiimti atsakomybę dėl „Brexit“.

„Noriu pakeisti Leiboristų partiją ir padaryti UKIP patriotine JK partija“, – pridūrė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.