Išskirtiniai kadrai: lietuvis fotografas aplankė kruvino išpuolio vietą Berlyne

Berlyne dirbantis fotografas Renatas Neverbickas antradienį apsilankė teroro išpuolio vietoje. Vyras portalui lrytas.lt teigė, kad antradienio rytą miestas buvo visai ramus.

Anot fotografo, aplink pačią išpuolio vietą buvo susirinkę jau kur kas daugiau policijos pareigūnų ir žurnalistų, bet žioplinėtojų nebuvo labai daug.<br>R.Neverbicko nuotr.
Anot fotografo, aplink pačią išpuolio vietą buvo susirinkę jau kur kas daugiau policijos pareigūnų ir žurnalistų, bet žioplinėtojų nebuvo labai daug.<br>R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 2:50 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:35 PM

„Pervažiavau 14 kilometrų dviračiu pagrindinėmis gatvėmis, bet niekas nepasikeitę, policijos nepadaugėjo. Tik likus kilometrui iki išpuolio vietos pamačiau daug žurnalistų, policija užtvėrė kelią automobiliams, bet pėstieji ar dviratininkai galėjo važiuoti“, – pasakojo lietuvis.

Anot fotografo, aplink pačią išpuolio vietą buvo susirinkę jau kur kas daugiau policijos pareigūnų ir žurnalistų, bet žioplinėtojų nebuvo labai daug.

Tuo metu kaip tik buvo išvežamas sunkvežimis, kuris pernakt liko įstrigęs šalia mugės kioskelių.

„Miestas gyvena ramiai. Atrodo, kad šiandiena niekuo nesiskiria nuo įprastos dienos. Net ir mano kolegos, kurie važiavo viešuoju transportu, nepastebėjo, kad pareigūnų būtų daugiau“, – pasakojo R.Neverbickas.

Lietuvių bendruomenės Berlyne pirmininkė Vilma Range lrytas.lt teigė, kad apie nelaimę sužinojo būdama namuose, bet džiaugėsi, kad nenuvyko į Kalėdų mugę, nors planavo.

„Ten turėjome būti vakar, bet, dėkui Dievui, pasikeitė planai ir mes to nepadarėme. Baisu, kad taip vyksta, ypač Kalėdų išvakarėse“, – pasakojo lietuvė. – Mano dukra mokosi netoli tos aikštės, tai gerai, kad viskas vyko vakare. Ji važinėja kiekvieną dieną pro tą vietą, tai kai ten vyksta kalėdinė mugė, dažnai užbėga ten ir pavalgyt. Gerai, kad nepalietė mūsų, bet blogai, kad palietė kitus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?