Kodėl Donaldas Trumpas nurodė patikrinti darbuotojų telefonus?

JAV prezidentas

D.Trumpas išreiškė nepasitenkinimą FTB, kad nėra rezultatų ieškant, kas organizavo slaptų duomenų nutekinimą žiniasklaidai.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Trumpas išreiškė nepasitenkinimą FTB, kad nėra rezultatų ieškant, kas organizavo slaptų duomenų nutekinimą žiniasklaidai.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Interfax“, BNS ir lrytas.lt inf.

2017-02-28 08:09, atnaujinta 2017-04-08 22:16

„Prezidentas Trumpas asmeniškai nurodė, kad Seanas Spiceris patikrintų darbuotojų telefonus dėl susirašinėjimo programėlių, šifruojančių susirašinėjimą“, – sakoma pranešime.

Vasario 24 dieną D.Trumpas išreiškė nepasitenkinimą FTB, kad nėra rezultatų ieškant, kas organizavo slaptų duomenų nutekinimą žiniasklaidai.

„FTB absoliučiai nesugeba sustabdyti žmonių, atskleidžiančių slaptą informaciją – tų, kas ilgą laiką slėpėsi mūsų administracijoje“, – „Twitter“ parašė JAV lyderis.

Kaip buvo pranešta, dėl informacijos apie D.Trumpo patarėjo nacionalinio saugumo klausimais Michaelo Flynno kontaktus su Rusijos pasiuntiniu Vašingtone Sergejumi Kisliaku nutekinimo žiniasklaidai patarėjas buvo priverstas atsistatydinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.