Briliantine žaluma apipiltas Rusijos opozicionierius nesiruošia slėptis

Rusijos opozicionierius Aleksejus Navalnas nežinomo užpuoliko kelionės į Sibirą metu pirmadienį buvo apipiltas briliantine žaluma, bet dėl pažaliavusio veido neatsisakė viešų pasirodymų, skelbia AP.

A.Navalnas juokėsi, kad jo veidas dabar dera prie jo rinkimų kampanijos būstinės sienų.<br>AP nuotr.
A.Navalnas juokėsi, kad jo veidas dabar dera prie jo rinkimų kampanijos būstinės sienų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2017, 2:52 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 1:09 PM

Barnaulyje užpultas politikas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pasakojo, kad kolegos jį lygina su filmų personažais Šreku, Halku ir Kauke.

„Galbūt Kremlius manė, kad nesifilmuosiu, jeigu mano veidas žalias. Tačiau tikrai ketinu tai daryti, nes mane pamatys dar daugiau žmonių“, – kalbėjo A.Navalnas.

Opozicijos lyderis keliauja po Rusiją atidarinėdamas rinkimų kampanijos štabus ir ruošdamasis 2018-ųjų šalies prezidento rinkimams.

Jam neseniai buvo paskelbtas apkaltinamasis nuosprendis dėl sukčiavimo, dėl kurio jam uždrausta dalyvauti rinkimuose, tačiau A.Navalnas bylą vadina politine ir ketina teikti apeliaciją.

Prieš valdžios atstovų korupciją pasisakantis teisininkas vadovavo 2011-2012 metų protestams Maskvoje, kurie buvo nukreipti prieš Vladimirą Putiną, kuris tikriausiai kitąmet rinkimuose iškovos dar vieną šešių metų prezidento kadenciją.

A.Navalnas teigė, kad Barnaule ant jo veido briliantinę žalumą išpylęs vyras iš pradžių apsimetė norintis pasisveikinti, o tada įsėdo į automobilį ir nuvažiavo.

Šis antiseptinis skystis žaliai odą nuspalvina kelioms dienoms. Politikas pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose mėgino nusivalyti veidą skiedikliu, tačiau nesėkmingai.

„Mano stilingas veidas puikiai tinka prie mūsų būstinės interjero, – juokėsi opozicionierius. – Tiesa, truputį nerimauju dėl savo dantų, kurie taip pat žali. Tikiuosi, kad jie kažkada vėl bus balti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.