San Fransiske šaudynes surengęs sandėlio darbuotojas žuvo pats ir nušovė tris žmones

San Fransiske, JAV, policija pranešė apie skubių siuntų gambenimu užsiimančios tarptaurinės kompanijos UPS sandėlyje nuaidėjusius šūvius. Bendrovės darbuotojai pranešė, kad šaudė jų kolega.

 UPS sandėlio darbuotojai buvo skubiai evakuoti,<br> AP nuotr.
 UPS sandėlio darbuotojai buvo skubiai evakuoti,<br> AP nuotr.
 UPS sandėlio darbuotojai buvo skubiai evakuoti,<br> AP nuotr.
 UPS sandėlio darbuotojai buvo skubiai evakuoti,<br> AP nuotr.
svarbi žinia
svarbi žinia
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 7:59 PM, atnaujinta Jun 15, 2017, 8:58 AM

Jis paleido ugnį siuntų pakavimo sandėlyje. Pasak vieno darbuotojo, vėliau „nukreipė ginklą į save“. Šaudynes surengęs vyras dirbo vairuotoju.

San Fransisko medikai praneša, jog į ligoninę atgabenti keli sužeistieji.

AP duomenimis įligoninę buvo išvežti keturi sužeistieji. Pirminiais duomenimis, tarp sužeistųjų gali būti ir užpuolikas, tačiau San Fransisko policija kol kas šių duomenų nepatvirtino.

Greta UPS sandėlio parduotuvę turintis Robertas Kimas pasakojo, jog išgirdo penkis ar net aštuonis šūvius. Netrukus pamatė į lauką išbėgančius UPS vairuotojus. Jie šaukė: „Šaulys, šaulys!“

Vienas UPS darbuotojas buvo sandėlyje įvykio metu. Jis pasakojo matęs, kaip jo kolega švaistosi ginklu ir paleidžia šūvius. Ataka įvyko per rytinį darbuotojų susirinkimą.

„UPS patvirtina, kad įmonės pastate San Fransiske įvyko incidentas, susijęs su vienu iš mūsų darbuotojų. Vietos pareigūnai kontroliuoja pastatą ir vykdo tyrimą. Mūsų įmonė bendradarbiauja su tyrėjais.

Mes negalime išduoti su incidentu susijusių asmenų tapatybių, kol pareigūnai atlieka tyrimą“, – tokį pranešimą išplatino siuntų gabenimo įmonės atstovai.

Vienas netoliese gyvenantis amerikietis pasakojo matęs sužeistuosius. Policija ir medikai išnešė kruvinus žmones iš pastato ir išvežė į ligoninę.

„Man buvo taip bloga, kai pamačiau tuos kūnus, – pasakojo vyras. – Jie atrodė gana siaubingai.“

Policija ragina nesiartinti prie įvykio vietos. UPS pastatas buvo evakuotas, įvykio vietoje dirba gausios policijos pajėgos.

Pastatas įsikūręs už 4 kilometrų nuo miesto centro, Porterio Hile.

21 val 40 min. Lietuvos laiku pranešta, jog per susišaudymą siuntų gabenimo įmonės sandelyje žuvo trys asmenys, taip pat šaulys. Policijos atstovai teigė, kad jis nusišovė, jo motyvai kol kas neaiškūs. Dar du asmenys sužeisti. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.