Vaikus gelbėjęs Mančesterio didvyris vis dar priverstas gyventi gatvėje

Benamis Stephenas Jonesas, kuris gelbėjo žmones po teroro išpuolio Mančesteryje, vis dar gyvena gatvėje, nors daugelis kalbėjo, kad jam būtina pagelbėti ir žadėjo jam surasti naujus namus, rašo „The Independent“. 

 Socialinių tinklų nuotr.
 Socialinių tinklų nuotr.
 Socialinių tinklų nuotr.
 Socialinių tinklų nuotr.
 Socialinių tinklų nuotr.
 Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 15, 2017, 9:15 AM, atnaujinta Jun 15, 2017, 9:17 AM

Tačiau futbolo klubo „West Ham“ savininkas Davidas Sullivanas vis dar yra pasiryžęs surasti didvyriui 35 metų S.Jonesui butą, kaip ir buvo žadėta. Tiesa, procesas vyksta ženkliai lėčiau nei buvo viltasi.

D.Sullivanas buvo pareiškęs, kad sumokės S.Joneso būsto nuomą už pusmetį. Mat pastarasis vyras nugriaudėjus sprogimui Mančesterio arenoje po daininkės Arianos Grande koncerto gelbėjo žmones ir traukė bombos fragmentus vaikams iš veidų.

Po teroro išpuolio, per kurį džihadistas Salmanas Abedi nužudė 22 žmones bei sužeidė 119, sklido kalbos, kad Mančesterio savivaldybė privalo pavojaus link bėgusiam benamiui S.Jonesui surasti vietą gyventi.

Tačiau trys savaitės po teroro atakos S.Jonesas buvo nufotografuotas sėdintis gatvėje Mančesteryje, šalia pasidėjęs savo miegmaišį ir kitus daiktus.

Vis dėlto futbolo klubo „West Ham“ savininko sūnus D.Sullivanas jaunesnysis tikino, kad jo tėvas vis dar ieško S.Jonesui buto, o pastarasis laikinai gyveno svečių namuose.

„Mes laukiame, kol Stephenas išsirinks butą. Tikimės sutvarkyti kontraktą per šią savaitę. O liepą aš vyksiu į Mančesterį jo aplankyti“, – teigė D.Sullivanas jaunesnysis.

S.Jonesas miegojo netoli Mančesterio arenos, kai gegužės 22 dieną nugriaudėjo sprogimas. Benamis pasakojo, kad puolė gelbėti sužeistuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.