Lenkija šokiruota: politikas savo žmoną pavertė prostitute

Lenkiją šokiravo žinia, jog valdančiosios Teisės ir teisingumo partijos (TTP) atstovas Marcinas P., Briuselyje dirbantis Europos Parlamento nario patarėju, Varšuvoje pelnėsi iš sąvadautojo veiklos.

Politikas žmoną pavertė prostitute. <br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Politikas žmoną pavertė prostitute. <br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eldoradas Butrimas, specialiai LR, Varšuva

Jun 29, 2017, 7:13 PM

Tautiečius labiausiai pribloškė tai, jog labai pamaldaus politiko įvaizdį kūręs 42 metų Marcinas P. prostitute buvo pavertęs ir savo žmoną. Vyras prigąsdino sutuoktinę, kad dėl skolų šeima praras butą, o dukra bus atiduota į vaikų namus.

Supanikavusi žmona sutiko pasiaukoti ir parsidavinėti už pinigus, bet netgi finansinei šeimos būklei pagerėjus vyras neleido nutraukti gėdingos veiklos.

Marcinas P. šantažavo žmoną, kad jei ji nebepriims klientų, apskųs ją teismui, kad atimtų motinystės teises už parsidavinėjimą.

Kol vyras uždirbo pinigus iš sąvadautojo veiklos, tuo pat metu jis ėjo Šiaurės Pragos – Varšuvos mikrorajono tarybos nario pareigas.

Politiko žmona intymias paslaugas teikė viename bute kartu dar su keliomis moterimis ir, jos pačios tikinimu, per parą uždirbdavo po 400 eurų.

Marcinas P. asmeniškai pildė specialų dienyną, kuriame įrašydavo, kiek kuri prostitutė per dieną priimdavo klientų ir kiek uždirbdavo.

Vyras įrašydavo ir visas tokios veiklos išlaidas, net tai, jog privalėjo mokėti nusikaltėlių grupuotei už apsauga pavadintą reketą.

Šiaurės Pragos teisme politiko žmona pareiškė, kad vyras šantažu bei mušimu ją net aštuonerius metus vertė dirbti prostitute.

Teismo atstovai žiniasklaidai pareiškė, jog prasidėjus teismo procesui Marcinas P. pradėjo reikalauti bylą nutraukti gąsdindamas, jog priešingu atveju jo pažįstami įtakingi politikai nušalins teisėsaugininkus nuo pareigų.

Politikas tardytojams tvirtino, jog visus kaltinimus žmona prasimanė keršydama už skyrybas ir siekdama prisiteisti vaiko globą. Bet prokuroras Michalas Chalubinskis žiniasklaidai pareiškė, kad surinkti įkalčiai vis dėlto neleidžia abejoti Marcino P. kalte.

Europos Parlamento narys Edwardas Czesakas tvirtina, jog apie savo patarėjo nusikaltimus sužinojo tik iš žiniasklaidos ir nedelsdamas atleido jį iš pareigų.

Lenkijos žiniasklaida ta proga priminė, jog katalikiškumą viešai mėgstantys demonstruoti TTP politikai ne pirmą kartą įsivelia į nemoralias istorijas.

Prieš kelis mėnesius plačiai nuskambėjo Bydgoščiaus tarybos nario Rafalo Piaseckio žiaurus elgesys su žmona.

Šis aktyvus bažnytinių procesijų dalyvis iškabino namuose žmonai privalomas vergiško paklusnumo taisykles, reikalaudamas rytą pusryčius atnešti į lovą, po darbo parbėgti namo gaminti pietų, o vakare su šypsena patenkinti sutuoktinį intymiai.

Politikas žmoną mušdavo už kiekvieną menkniekį – neskanius pietus, neaistringą seksą, ne vieton padėtus daiktus.

Neapsikentusi patyčių žmona įrašė vyro smurtą ir inicijavo skyrybas, o TTP pašalino smurtautoją iš partijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.