Išpuolis prekybos centre Vokietijoje: vienas žmogus žuvo, yra sužeistų

Vokietijos Hamburgo mieste esančiame prekybos centre įvykdytas išpuolis, skelbia BBC. Kaip pranešama, vienas žmogus buvo nudurtas, keli žmonės sužeisti. Išpuolis įvykdytas šiaurinėje miesto dalyje.

 Stopkadras
 Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2017, 5:40 PM, atnaujinta Jul 28, 2017, 7:32 PM

Vokietijos policijos pareigūnai pranešė sulaikė vieną įtariąmąjį, tačiau kol kas negali pasakyti, kokie buvo jo veiksmų motyvai. Patvirtinta, kad jis veikė vienas. Vietos policija taip pat pranešė, kad išpuolio metu šaukė „Allahu Akbar“ („Dievas yra didis“)

Vokiečių leidinys „Bild“ praneša, kad žmonės buvo užpulti prekybos centro viduje. Užpuolikas esą puldinėjo žmonės apsiginklavęs mečete. Netrukus jis buvo sulaikytas netoli įvykio vietos. 

Vokietijos dienraštyje „Bild“ paskelbta užpuoliko nuotrauka; jis sėdi policijos automobilyje ant užpakalinės sėdynės su baltu kruvinu maišu, užmautu ant galvos.

Įtariamasis, dar neidentifikuotas, iš prekybos centro paspruko, bet įvykio liudininkai jį pasivijo ir iškvietė policiją.

Žmonės raginami laikytis atokiau nuo įvykio vietos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.