Donaldas Trumpas vėl pareiškė, kad už sieną pasienyje sumokės Meksika

Jungtinių Valstijų prezidentas sekmadienį vėl pabrėžė būtinybę pasienyje su Meksika pastatyti sieną ir pridūrė, kad už jos statybas sumokės kaimyninė šalis.

 D. Trumpas dar sausį įkalbinėjo savo Meksikos kolegą Enrique Pena Nieto nustoti teigti, kad jo šalis neketina mokėti už D. Trumpo sieną.<br> AP nuotr.
 D. Trumpas dar sausį įkalbinėjo savo Meksikos kolegą Enrique Pena Nieto nustoti teigti, kad jo šalis neketina mokėti už D. Trumpo sieną.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-27 19:17

„Atsižvelgiant į tai, kad Meksikoje yra vienas didžiausių nusikalstamumo lygių, mums būtina siena. Meksika sumokės už ją kompensuodama išlaidas arba kaip nors kitaip“, – tviteryje parašė JAV prezidentas.

Sienos pasienyje su Meksika statybos buvo vienas pagrindinių D. Trumpo prezidentinės rinkimų kampanijos elementų. Prezidentas pabrėžė, kad už sienos statybas turi mokėti Meksika, tačiau kaimyninė šalis griežtai atsisakė finansuoti šį projektą.

Verta paminėti, kad sienos statybų idėja JAV Kongrese nesulaukė didelės paramos, net ir tarpo D. Trumpo bendrapartiečių respublikonų.

D. Trumpas dar sausį įkalbinėjo savo Meksikos kolegą Enrique Pena Nieto nustoti teigti, kad jo šalis neketina mokėti už D. Trumpo sieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.