Kandidatė į Rusijos prezidentus Ksenija Sobčiak protestavo prie Valstybės Dūmos

Opozicijos kandidatė į Rusijos prezidentus Ksenija Sobčiak ketvirtadienį surengė solinį piketą prie šalies parlamento žemųjų rūmų ir reikalavo vieno garsaus deputato, kurį kelios žurnalistės apkaltino seksualiniu priekabiavimu, atsistatydinimo.

 K.Sobčiak savo demonstraciją surengė kovo 8-ąją, Tarptautinę moters dieną, kuri Rusijoje yra valstybinė šventė.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 K.Sobčiak savo demonstraciją surengė kovo 8-ąją, Tarptautinę moters dieną, kuri Rusijoje yra valstybinė šventė.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2018, 2:47 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:04 AM

Be kitų dalykų, Valstybės Dūmos Užsienio reikalų komiteto pirmininkas Leonidas Sluckis įtariamas žurnalisčių grabinėjimu ir žeminimu nederamais komentarais. Parlamento pirmininkas Viačeslavas Volodinas skundus atmetė ir sakė, kad žurnalistės, kurios jaučiasi nesaugiai rašydamos apie Dūmos veiklą, turėtų pasiieškoti kito darbo.

K. Sobčiak savo demonstraciją surengė kovo 8-ąją, Tarptautinę moters dieną, kuri Rusijoje yra valstybinė šventė. Ji laikė plakatą su užrašu „Deputatai! Mes jūsų nenorim!“

Prezidentas Vladimiras Putinas, kurio darbui pritaria maždaug 80 proc. rusų, kovo 18 dienos rinkimuose sieks ketvirtos kadencijos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.