Apnuodytas S. Skripalis atgavo sąmonę ir ėmė kalbėti

Chemine medžiaga „Novičiok“ (Naujokas) apnuodytas buvęs dvigubas Rusijos agentas atgavo sąmonę ir prabilo, praneša razeta.ru. Tiesa, kol kas oficialiai ši informacija nebuvo patvirtinta.

 S.Skripalis apnuodytas kovo 4 dieną. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 S.Skripalis apnuodytas kovo 4 dieną. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 S.Skripalis apnuodytas kovo 4 dieną. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 S.Skripalis apnuodytas kovo 4 dieną. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-07 17:12

Apie tai, kad S.Skripalis atgavo sąmonę pranešė „Sky News“.

Apnuodyto Sergejaus Skripalio būklė nebėra kritinė, skelbia BBC. Jį prižiūrintys medikai sakė, kad apnuodyto buvusio dvigubo Rusijos agento sveikata sparčiai gerėja.

66-erių S.Skripalis gydymo įstaigoje praleido jau daugiau nei mėnesį. Ketvirtadienį apie gerėjančią tėvo būklę prabilo taip pat chemine medžiaga „Novičiok“ (Naujokas) apnuodyta jo dukra Julija Skripal.

Taip pat moteris esą teigė, kad jau netrukus galės išeiti iš ligoninės. J.Skripal patikino pusseserę, kad jos tėvo sveikata gerėja. Jis neva tuo metu miegojo. Apnuodyto dvigubo agento dukra taip pat per Londono policiją išplatino pranešimą, kuriame teigė, jog jaučiasi geriau.

Apnuodyto dvigubo agento dukra taip pat per Londono policiją išplatino pranešimą, kuriame teigė, jog jaučiasi geriau. „Prabudau prieš savaitę ir džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad kasdien mano sveikata vis stiprėja“, – tikino J.Skripal.

Ji dėkojo visiems palaikantiems žmonėms, tiems, kas domisi jos ir tėvo būkle. Moteris teigė sulaukianti nemažai žinučių. J.Skripal sakė norinti labai padėkoti asmenims, iškvietusiems pagalbą ir nelikusiems abejingiems, kai pamatė susmukusius ją ir tėvą. Padėką jį taip pat išreiškė Solsberio rajono ligoninės personalui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.