D. Trumpas vėl apgavo visus: savo gydytoją privertė meluoti

Buvęs JAV prezidento gydytojas tvirtina, kad Donaldas Trumpas, 2015-aisiais kandidatuodamas į prezidentus, pats parašė laišką, kuriame savo sveikatą apibūdino kaip puikią.

 Buvęs JAV prezidento gydytojas tvirtina, kad Donaldas Trumpas, 2015-aisiais kandidatuodamas į prezidentus, pats parašė laišką, kuriame savo sveikatą apibūdino kaip puikią.<br> Capital Pictures/Scanpix nuotr.
 Buvęs JAV prezidento gydytojas tvirtina, kad Donaldas Trumpas, 2015-aisiais kandidatuodamas į prezidentus, pats parašė laišką, kuriame savo sveikatą apibūdino kaip puikią.<br> Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

May 2, 2018, 8:49 AM, atnaujinta May 2, 2018, 9:00 AM

„Jis padiktavo visą laišką. Aš jo nerašiau, – televizijai CNN antradienį sakė gydytojas Haroldas Bornsteinas. – Išsigalvojau viską berašydamas“.

Laiške, kurį anuomet paviešino D. Trumpo rinkimų kampanija, rašoma, kad naujai iškepto politiko „fizinė sveikata ir ištvermė yra nepaprastos“.

„Galiu vienareikšmiškai teigti, kad, jei bus išrinktas, D. Trumpas bus sveikiausias kada nors prezidento pareigas ėjęs asmuo“, – CNN citavo H. Bornsteino 2015-aisiais rašytą laišką.

Anot H. Bornsteino, būsimasis JAV vadovas laiško turinį jam susakė, kai jis su žmona važiavo Niujorko Centriniame parke.

„(D. Trumpas) padiktavo laišką, o aš jam tik pasakiau, ko rašyti negalima, – pasakojo medikas. – Jie atvyko pasiimti laiško 16 val. ar panašiai“.

Be kita ko, H. Bornsteinas antradienį apkaltino buvusį D. Trumpo asmens sargybinį, kad šis apvogė jo biurą, iš jo paimdamas D. Trumpo medicininius įrašus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.