Per gaisrą JAV viešbutyje sudegė penki vienos šeimos vaikai

Per gaisrą viename viešbutyje JAV Mičigano valstijoje šeštadienį žuvo penki vienos šeimos vaikai, pranešė vietos šerifo biuras.

 Per gaisrą viename viešbutyje JAV Mičigano valstijoje šeštadienį žuvo penki vienos šeimos vaikai, pranešė vietos šerifo biuras.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Per gaisrą viename viešbutyje JAV Mičigano valstijoje šeštadienį žuvo penki vienos šeimos vaikai, pranešė vietos šerifo biuras.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2018, 12:04 PM, atnaujinta Jul 29, 2018, 12:06 PM

Šeštoji auka – 26 metų moteris – buvo vaikų giminaitė. Gaisras įvyko viešbutyje „Cosmo Extended Living Hotel“ Soduso miestelyje, pranešė Berieno apygardos šerifo biuras.

„Aukos priklausė vienai šeimai“, – nurodoma pranešime. Jame taip pat teigiama, kad dar keturi žmonės ir keturi pirmieji sureagavę į gaisrą buvo paleisti iš medicinos centro, kur jiems buvo suteikta pagalba dėl apsinuodijimo dūmais.

Žuvusių vaikų amžius svyravo nuo dvejų iki dešimties metų.

Į gaisro vietą atvykę gelbėtojai rado viešbutį „apimtą ugnies liepsnų ir dūmų“, pranešė šerifo biuras. Tuo metu viešbutyje buvo apgyvendinti 27 kambariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.