Tėvo vaizdo įraše – ašaros ir klyksmas: kankino savo vaikus

Iš vaizdo įrašų „Youtube“ kanale uždirbantis „pokštininkas“ Cordero Jamesas Brady JAV pateko į skandalą. Beveik 6 milijonus prenumeratorių turintis vyras sulaukė „Youtube“ kirčio, kai vienas jo vaizdo įrašų peržengė ribas.

C.J.Brady vaizdo įrašas sukėlė nemenką pasipiktinimą.<br> Lrytas.lt montažas (Youtube/CJ So Cool) nuotr.
C.J.Brady vaizdo įrašas sukėlė nemenką pasipiktinimą.<br> Lrytas.lt montažas (Youtube/CJ So Cool) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2018, 7:10 PM, atnaujinta Aug 2, 2018, 10:33 PM

29 metų vyras „Youtube” kanale patalpino vaizdo įrašą, kuriame kankina savo vaikus.

C.J.Brady savo vaikams davė valgyti ledus, į kuriuos pats įdėjo nemenką kiekį laisvinamųjų. Tada vyras filmavo skausmą jaučiančius vaikus, kurie nesuprato, kas vyksta, rašo dailymail.co.uk.

Kadangi C.J.Brady „Youtube“ kanalas „CJ So Cool“ turi daugiau nei 5,6 milijono vartotojų, jis iš vaizdo įrašų uždirba pinigus – gali parduoti reklamą savo kanale.

Tačiau praėjusią savaitę „Youtube“ laikinai uždarė jo kanalą, nes sulaukė daugybės skundų dėl vaizdo įrašo, kuriame C.J.Brady pristato naują savo „praktinį juokelį.“

„Vidurius laisvinančių ledų“ vaizdo įrašas buvo greitai ištrintas.

C.J.Brady vaizdo įraše pirmiausia pristato ledų gamybą – jis filmuoja, kaip jį juos deda laisvinamuosius. Tuomet vaizdo įraše parodoma, kaip ledai sumaitinami vaikams.

Vyras vėliau pristato epizodą po 90 minučių, kuomet vaikai jau šaukia iš skausmo ir verkia.

„Man skauda pilvą“, – perkreipęs veidą skundėsi viena iš vaikų.

„O dieve, sugedo jo pilvukas“, – juokėsi tėvas.

Vėliau C.J.Brady skirtinguose kambariuose filmavo jauniausius savo vaikus. Vaikai filmuojami jau sėdintys ant tualeto ir verkiantys. Jie bandė uždaryti duris, tačiau vyras toliau laikė filmavimo kamerą ir juokėsi iš jų.

„Dar 2016 metais buvo pradėtas tyrimas dėl šio vyro ir laisvinamųjų vaistų naudojimo. Tai buvo bendras turimas su apygardos vaikų apsaugos tarnybomis. Buvo rekomenduojama pradėti kriminalinę bylą“, – „Daily Mail“ paaiškino šaltinis Hendersono policijos departamente.

Nėra aišku, kokia bausmė buvo skirta vyrui.

Nors vaizdo įrašas, panašu, buvo nufilmuotas prieš dvejus metus, paaiškėjo, kad „Youtube“ jį panaikino tik praėjusią savaitę, kai sulaukė babe.net skundo.

Apygardos vaiko teisių apsaugos tarnyba atsisakė pateikti komentarą apie dar vykstantį tyrimą.

„Bulldog Solution“ – smurto prieš vaikus organizacijos – įkūrėja Kortney Peagram babe.net teigė: „Tyčinis vaiko žalojimas su laisvinamaisiais – tai smurtas prieš vaikus.“

Tai nebuvo pirmasis C.J.Brady vaizdo įrašas, kuriame verkia jo vaikai.

Paaiškėjo, kad vyras jiems miegant jų kambaryje yra šaudęs fejerverkus. Kai jie pradėjo verkti, tėvas juokėsi ir teigė, kad „tai pokštas, nes jie pamanė, kad kažkas šaudo.“

C.J.Brady išgarsėjo itin aštriais „praktiniais pokštais“.

Viename vaizdo įraše jis sušuko savo žmonai, kad jų vaikas nuskendo baseine. Kai moteris išsigandusi išbėgo iš namų, vyras juokėsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.