Gruzijos Batumyje sudegė prekybos centras

Viename Batumio prekybos centre naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį kilo didelis gaisras, kurį ugniagesiams pavyko likviduoti tik ankstyvą rytą.

 Viename Batumio prekybos centre naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį kilo didelis gaisras, kurį ugniagesiams pavyko likviduoti tik ankstyvą rytą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Viename Batumio prekybos centre naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį kilo didelis gaisras, kurį ugniagesiams pavyko likviduoti tik ankstyvą rytą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-30 15:32, atnaujinta 2018-08-30 15:33

Anot Gruzijos nepaprastųjų padėčių valdymo tarnybos, gaisras kilo po vidurnakčio ant prekybos centro stogo ir greitai apėmė beveik 10 parduotuvių, kuriuose buvo prekiaujama lengvai užsidegančiais daiktais.

„Iškilo pavojus, kad ugnis gali pasklisti į greta esantį turgų, bet dėl gaisrininkų greitos reakcijos liepsnas pavyko lokalizuoti, o vėliau – likviduoti“, – pažymi institucija.

Su liepsnomis kovojo 65 ugniagesiai gelbėtojai, pasitelkę 12 gaisrų gesinimo mašinų. Iš viso sudegė apie 560 kvadratinių metrų ploto teritorija.

Gaisro priežastį aiškinasi tyrėjai.

Į įvykio vietą atvyko Adžarijos vyriausybės vadovas Tornikė Rižvadzė ir Batumio meras Laša Komachidzė. Pasak jų, bus apskaičiuota gaisro padaryta žala, o po to bus imtasi reikalingų veiksmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.