Rusijoje savo motiną suvalgęs kanibalas panoro išeiti į laisvę

Rusijos įkalinimo įstaigose galima rasti žmonių, kurių veiksmų paaiškinti neįmanoma. Toks kalinys – 37-erių Sergejus Gavrilovas, kuris kali už tai, kad suvalgė savo motiną. Kanibalas neseniai paprašė išleisti jį į laisvę. 

Samaros kanibalas S.Gavrilovas buvo nuteistas kalėti 14 metų ir 3 mėnesius.
Samaros kanibalas S.Gavrilovas buvo nuteistas kalėti 14 metų ir 3 mėnesius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2018, 6:34 PM

Kaip skelbia „Komsomolskaja Pravda“, prieš devynerius metus įkalintas kanibalas teigė elgęsis gerai ir dėl to Samaros teismui pateikė malonės prašymą. 

S.Gavrilovas su 55-erių motina Liubov Gavrilova gyveno Suchodolio kaimelyje Samaros srityje, Pietų Rusijoje. 2009 metų sausio 11 dieną moteris gavo pensiją, o neseniai iš kalėjimo paleistas 27-erių jos sūnus ėmė prašyti pinigų alui. 

L.Gavrilova jam pareiškė, kad kaip suaugęs žmogus jis ir pats galėtų užsidirbti pinigų ir atsisakė jų duoti. 

Įpykęs S.Gavrilovas trenkė motinai per galvą su plyta, tada pasmaugė ją su elektros laidu. Kūną sūnus paslėpė balkone. 

Anksčiau jau keturis kartus teistas vyras motinos pensiją išleido gėrimams ir azartiniams lošimams, o kai pinigai baigėsi, suprato, kad nebeturi ką valgyti. 

Prisiminęs apie motinos lavoną, rusas nusprendė ją valgyti. Nors kanibalas vėliau tikino, kad jam tai nepatiko, ja maitinosi tris dienas. 

Artimiesiems, kurie klausė, kur dingo L.Gavrilova, sūnus melavo, kad ji ligoninėje. Tačiau jo sesuo suabejojo pasakojimu ir apieškojusi gydymo įstaigas, kur motinos nerado, užėjo į jos namus. 

Supratusi, kad kažkas ne taip, sesuo iškvietė policiją, o pareigūnai balkone rado siaubingą vaizdą. 

S.Gavrilovas buvo nuteistas kalėti 14 metų ir 3 mėnesius. Jis buvo nusiųstas į koloniją, kurioje pabaigė vidurinę mokyklą.

Vėliau jis ten įgavo ir specialybę – tapo mūrininku. O šiemet rusas nusprendė paprašyti malonės už gerą elgesį būti išleistas anksčiau laiko.

Teismas apsvarstė jo prašymą, tačiau jį atmetė. 

„Nors jam mokytis sekėsi puikiai, elgesys kolonijoje nepasikeitė. S.Gavrilovas nuolat pažeidinėjo discipliną, vėlėsi į konfliktus, nesilaikė tvarkos taisyklių. Dėl to atmetėme jo peticiją“, – teigė Samaros prokuratūros atstovas Jevgenijus Kerencevas. 

Teismas priėjo prie tos pačios išvados. Kanibalas kol kas lieka už grotų, tačiau išlieka tikimybė, kad jis ir vėl prašys malonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.