Th. May kitą savaitę Parlamentui gali pateikti naują įstatymo projektą dėl „Brexit“

Jungtinės Karalystės vyriausybės vadovė Theresa May ateinančią savaitę gali pateikti Parlamento balsavimui įstatymo projektą dėl „Brexit“, ketvirtadienį pranešė televizija „Sky News“.       

Daugelis ankstesnkų Th. May siūlymų dėl „Brexit“ britų Parlamente buvo nuskandinti lyg į ledkalnį atsitrenkęs „Titanikas“.<br>AP nuotr.
Daugelis ankstesnkų Th. May siūlymų dėl „Brexit“ britų Parlamente buvo nuskandinti lyg į ledkalnį atsitrenkęs „Titanikas“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 12:48 PM, atnaujinta Apr 25, 2019, 1:16 PM

Televizijos žiniomis, turimas omenyje išstojimo sutarties įstatymo projektas, kuriame išvardijami „Brexit“  įstatyminiai pagrindai. 

„Th.May ruošiasi naujam susirėmimui dėl „Brexit“ ir planuoja jau kitą savaitę pateikti Parlamento balsavimui esminį įstatymo projektą dėl šalies išstojimo iš ES“, – nurodė „Sky News“.   

Jungtinės Karalystės išstojimas iš Europos Sąjungos ilgą laiką planuotas kovo 29-ąją, bet buvo atidėtas vyriausybei bandant užsitikrinti Parlamento paramą „skyrybų“ susitarimui. Blokas davė JK laiko iki spalio 31-osios ratifikuoti susitarimą arba išstoti be jo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.