Buvęs Italijos premjeras S. Berlusconi skubiai išvežtas į ligoninę

Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi antradienio rytą greitosios pagalbos automobiliu buvo atvežtas į San Raffaelės ligoninę Milane. Tai pranešė laikraštis „Corriere della Sera“.

Silvio Berlusconis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Silvio Berlusconis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Silvio Berlusconis<br>"Reuters"
Silvio Berlusconis<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 30, 2019, 12:46 PM, atnaujinta Apr 30, 2019, 1:18 PM

Bet leidinys nepateikė detalių, kaip jaučiasi 82 metų amžiaus politikas. Neseniai buvo sužinota apie planinį jo sveikatos būklės patikrinimą po širdies operacijos, kuri jam buvo atlikta 2016 metais.

Nuolatinis partijos „Forza Italia“ („Pirmyn, Italija“) lyderis S. Berlusconi antradienį turėjo pristatyti kandidatus Europos Parlamento rinkimuose. Anksčiau jis pats pareiškė ketinąs balotiruotis.

Nors 2018 metų kovą vykusiuose Italijos parlamento rinkimuose „Forza Italia“ priklausė nugalėjusiai centro dešinės koalicijai kartu su partija „La Lega“, šiuo metu ji yra opozicijoje.

Inkstų skausmas

S. Berlusconi spaudos tarnyba nurodė, kad 82 metų politikas tebesitiki vėliau antradienį dalyvauti netoli Milano turinčiame įvykti renginyje. Pranešime sakoma, kad jis gydomas dėl „ūmaus inkstų skausmo“ Šv. Rafaelio klinikoje Milane.

Tokie skausmai neretai pasireiškia dėl inkstų akmenligės.

Triskart premjero poste dirbęs S. Berlusconi vis dėlto sako, kad nepaisydamas garbaus amžiaus ketina kandidatuoti į Europos Parlamentą ir raginti Europos Sąjungą grįžti prie savo vertybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.