Jauna mama žiauriai nužudė vos dviejų mėnesių savo sūnelį

Jauna mama nužudė savo dviejų mėnesių kūdikį ir sudegino jo kūną. 23-ejų metų mama iš Ukrainos Liubovė Kostiuk mušė savo kūdikį ir galiausiai jį nužudė, nes jis „verkė ir neleido miegoti visą naktį“, pranešė mirror.co.uk.

Žvakės.šviesa<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Žvakės.šviesa<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2019, 10:07 PM, atnaujinta May 9, 2019, 10:12 AM

Moteris smaugė savo mažylį batraiščiais, kol šis nustojo kvėpuoti. Teisme buvo pateikti įrodymai, kad žudikė sudegino savo aukos kūnelį, o palaikų likučius užkasė netoli namų esančiame miške.

Apie kūdikio dingimą pranešė jo tėvas, 49-erių Petro Kostiuk. Moteris buvo sulaikyta ir nuteista kalėti 11-ką metų už žiaurų nusikaltimą.

Teisme buvo atskleistos šokiruojančios detalės apie vaikžudės poelgį. Apimta įsiučio, kad karščiuojantis mažylis neleidžia jai miegoti, motina jį pasmaugė, tada uždengė mažylio lavonėlį antklode, apipylė benzinu ir padegė.

Vaiko tėvas, kuris dar prieš kūdikiui gimstant paliko šeimą teisme pasakojo, kad vaiko motinos nuotaika buvo nepastovi, ji buvo ypač nervinga ir lengvai susierzindavo. „Aš niekada neįsivaizdavau, kad ji galėtų taip pasielgti“, – teisme sakė vyras.

Olga Gačinska, slaugytoja, kuri po kūdikio gimimo keletą kartų patikrino šeimą, sakė: „Viskas atrodė gerai. Kūdikis buvo sveikas, švarus ir maitinamas. Motina elgėsi meiliai, ji mylavo mažylį. Buvo neįmanoma nuspėti, kad įvyks kažkas panašaus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.