Šiaurės Karolinoje išgelbėtas ant pripučiamo plausto į jūrą nuneštas aštuonmetis

Šiaurės Karolinoje savanorių gelbėtojų komanda išgelbėjo aštuonmetį, atitolusį nuo kranto pripučiamu vienaragio pavidalo plaustu.

 Artimieji paskambino pagalbos telefonu, o savanorių gelbėtojų komanda plaustu pasiekė berniuką ir sugrąžino jį į krantą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Artimieji paskambino pagalbos telefonu, o savanorių gelbėtojų komanda plaustu pasiekė berniuką ir sugrąžino jį į krantą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-07 10:42

Ouk Ailando paplūdimyje pirmadienį pramogavusį berniuką iš Ohajo vėjo gūsis su plaustu nunešė maždaug už 800 metrų nuo kranto.

Ouk Ailando savanoriai gelbėtojai sakė, kad plaustas buvo nešamas kaip su bure ir judėjo labai greitai, todėl vaikui nepavyko jo sustabdyti.

Artimieji paskambino pagalbos telefonu, o savanorių gelbėtojų komanda plaustu pasiekė berniuką ir sugrąžino jį į krantą.

Televizija „WWAY-TV“ pranešė, kad pernai būta kelių atvejų, kai plaustai buvo vėjo nunešti tolyn į jūrą. Tačiau šis atvejis yra pirmasis, kai ant plausto tebebuvo vaikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.