Žmoną susigrąžinti norėjęs vyras griebėsi paskutinio šiaudo, tačiau nesuveikė ir jis

Vyras Rusijoje laimėjo šimtus tūkstančių rublių po to, kai kreipėsi į teismą burtininkams nepavykus sugrąžinti jį palikusios žmonos.

Vyras Rusijoje laimėjo šimtus tūkstančių rublių po to, kai kreipėsi į teismą burtininkams nepavykus sugrąžinti jį palikusios žmonos.<br> Ria Novosti/Scanpix nuotr.
Vyras Rusijoje laimėjo šimtus tūkstančių rublių po to, kai kreipėsi į teismą burtininkams nepavykus sugrąžinti jį palikusios žmonos.<br> Ria Novosti/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-01 11:38

Teismo dokumentuose Omsko mieste gyvenantis vyras yra žymimas tik inicialais – M.E.A., tačiau jo istorija išplito po visą pasaulį, rašo BBC.

Vyriškis buvo sugniuždytas po to, kai 2017-ųjų rugpjūtį jį paliko žmona.

Tačiau viltis susigrąžinti buvusią mylimąją niekur nedingo ir net sustiprėjo, kai vyras žiūrėdamas televizorių pamatė reklamą prižadančią sugrąžinti žmoną ar mylėtą moterį.

Šiuos veiksmus paslaugos tiekėjai atliko įvairiais burtais, tačiau situacija nesirutuliojo taip, kaip norėjo vyriškis.

Burtininkai tvirtino, kad žmoną įmanoma sugrąžinti į jo glėbį naudojantis paprasta magija.

„Šeštasis pojūtis“ pasivadinusi burtininkų įmonė žmonėms siūlė ekstrasensų, ateities pasakojo, spiritizmo ir astrologijos paslaugas. Jie iš vyro išviliojo virš 260 tūkst. rublių (beveik 3,7 tūkst. eurų).

Tačiau žmona pas vyrą taip ir nesugrįžo, o jis „Šeštąjį pojūtį“ padavė į tesimą

Jis žmoną ir pinigus praradusiam vyrui buvo dosnus. Omsko teismas nustatė, kad jokie burtai nebuvo įvykdyti, o vyrui įmonė turi sumokėti 400 tūkst. rublių (5,6 tūkst. eurų).

Rusijos naujienų portalai juokauja, kad už tokią pinigų sumą vyras ir pats galės susigrąžinti žmoną.

Mylimųjų sugrąžinimo burtų sektorius šiuo metu Rusijoje išgyvena pakilimą. Burtininkai siūlo ne vien tokias paslaugas. Neseniai buvo sulaikyta viena burtininkė, kuri už 1 mln. dolerių rusams žadėjo vietas parlamente.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.