Vašingtono gubernatorius J. Inslee traukiasi iš kovos dėl JAV prezidento posto

Vašingtono valstijos gubernatorius Jay Inslee trečiadienį pareiškė, kad nebesieks tapti Demokratų partijos kandidatu į JAV prezidentus.

 Vašingtono valstijos gubernatorius Jay Inslee trečiadienį pareiškė, kad nebesieks tapti Demokratų partijos kandidatu į JAV prezidentus.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Vašingtono valstijos gubernatorius Jay Inslee trečiadienį pareiškė, kad nebesieks tapti Demokratų partijos kandidatu į JAV prezidentus.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2019, 10:11 AM

Apie savo sprendimą jis paskelbė trečiadienio vakarą per televiziją MSNBC. Jis sakė supratęs, kad nelaimės. J. Inslee nenurodė, ar ketina siekti trečios kadencijos Vašingtono valstijos gubernatoriaus poste.

Nors J. Inslee dalyvavo dviejuose pirmuose kandidatų į prezidentus debatuose, jam nepavyko įgyvendinti reikalavimų, kad galėtų sudalyvauti dar dviejuose svarbiuose renginiuose kitą mėnesį: trečiuosiuose Demokratų nacionalinio komiteto debatuose Hjustone ir CNN renginyje, susijusiame su klimato kaita – tema, kuriai politikas skiria daug dėmesio.

Eiliniai JAV prezidento rinkimai vyks 2020-ųjų lapkritį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.