Į krūmus merginą nusitempęs vyras ją išprievartavo panaudojęs nešvarų maišą

Į kalėjimą galiausiai pasiųstas prievartautojas iš Omsko (Rusija) miesto. Penkerius metus trukęs tyrimas šią savaitę buvo baigtas ir merginą dar 2014-aisiais išprievartavęs 26-erių vietos gyventojas pasiųstas į kalėjimą, rašo om1.ru.

Penkerius metus trukęs tyrimas šią savaitę buvo baigtas ir merginą dar 2014-aisiais išprievartavęs 26-erių vietos gyventojas pasiųstas į kalėjimą.<br>123rf nuotr.
Penkerius metus trukęs tyrimas šią savaitę buvo baigtas ir merginą dar 2014-aisiais išprievartavęs 26-erių vietos gyventojas pasiųstas į kalėjimą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2019, 6:47 PM

Omską sukrėtė kraupus merginos išniekinimas. Kaip nurodė prokurorai paskelbus nuosprendį, vyras papasakojo apie to vakaro įvykius ir neneigė savo kaltės.

Gerdamas draugų kompanijoje šalia parduotuvės, jis susipyko su buvusia mergina ir įsiutęs norėjo su išsiaiškinti santykius.

Tačiau visai atsitiktinai pro šalį ėjo kita mergina. Vėliau teisme jis aiškino, kad iš šios merginos norėjo tik sekso. Jaunas vyras pribėgęs prie merginos sugriebė ją už peties ir paklausė, ar jos vardas Vika. Kai mergina pateikė neigiamą atsakymą, prievartautojas dar labiau supyko.

Tada girtas vyras nusitempė merginą į krūmus, apžiūrėjo, ar niekas nemato, griebė jos mobilųjį telefoną ir sudaužė. Kai mergina bandė šauktis pagalbą, vyras išsitraukė peilį ir grasindamas liepė tylėti.

Nutempęs giliau į krūmus, vyras paklausė, ar ši neturi prezervatyvų, kadangi ir jis jų neturėjo. Kaltinimasis teisme pasakojo, kad pamatė netoli ant žemės gulintį plastikinį maišelį ir panaudojo jį vietoje prezervatyvo.

Kaip išsiaiškino tyrėjai, jis prievartavo auką daugiau nei 5 minutes. Prievartautojas vėliau aiškino, kad taip ir nepajuto malonumo.

Nusikaltimas galėjo likti neišspręstas, jei ne DNR tyrimai. Kaip paaiškėjo, Omsko prievartautojas anksčiau turėjo problemų su teisėsauga, o vienoje iš baudžiamųjų bylų, jau buvo tirtas jo DNR.

Ir nors prireikė penkerių metų, DNR tyrimai padėjo jį surasti. Baudžiamoji byla buvo išnagrinėta teisme ir jis pasiųstas į kalėjimą 5 metams ir 6 mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.