Rusijoje tėvą nužudžiusių seserų byloje atskleista naujų detalių, paviešintas vaizdo įrašas

Rusijos teisėsauga toliau tiria Michailo Chačaturiano nužudymo bylą. Jo kūnas buvo aptiktas praėjusių metų liepą savo namuose Maskvoje. Vyro nužudymo apkaltintos trys jos dukros. Iš pradžių bandžiusios sakyti, kad tik gynėsi, vėliau merginos prisipažino įvykdžiusios nusikaltimą.

 Seserų teismas gali įvykti lapkritį. <br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Seserų teismas gali įvykti lapkritį. <br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Seserų teismas gali įvykti lapkritį. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Seserų teismas gali įvykti lapkritį. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Seserų teismas gali įvykti lapkritį. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Seserų teismas gali įvykti lapkritį. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 1, 2019, 9:05 PM

Tiesa, vykstant tyrimui, aiškėjo vis daugiau šiurpių šio įvykio detalių. Kaip paaiškėjo, M.Chačatariunas ne vienerius metus smurtavo, seksualiai priekabiavo ir prievartavo savo dukras.

Dabar buvo paviešintas vaizdo įrašas, kurį anksčiau yra padaręs pats M.Chačaturianas. Jame matyti, kad vyras, aptikęs netvarką virtuvėje, palei sieną sustato savo dukras ir ant jų šaukia. M.Chačaturianas nevengia įžeidinėjimų, vadindamas dukras išgamomis.

Vienai jų vienu metu spyrė ir liepė žiūrėti jam į akis, skelbia Rusijos žiniasklaida.

Rusai į paviešintą vaizdo įrašą sureagavo skirtingai. Nors daugumą papiktino tėvo elgesys su dukromis, atsirado ir teigiančių, esą vyras nieko blogo nedarė, tik auklėjo savo atžalas.

Ginti M.Chačaturiano stojo ir jo sūnėnas Arsenas. Jis tikino nieko blogo vaizdo įraše neįžiūrėjęs. Dar daugiau – M.Chačaturiano sūnėnas tikino, kad seserys pačios „prisiprašė“.

„Jis atsivedė merginas ir pamokė už paliktą netvarką. Jos žinojo, kad tėvas supyks dėl paiktos netvarkos, juk jis mėgsta švarą. Jos nuolatos palikdavo šiukšles ir išvesdavo tėvą iš kantrybės, todėl jis ir „nutrūko“, – savo dėdę bandė pateisinti Arsenas.

Minėtas vaizdo įrašas buvo aptiktas M.Chačaturiano. Ten rasta ir daugiau įkalčių, rodančių, kad vyras smurtavo prieš savo dukras.

M.Chačaturianas dukrai rašė, kad baus jas visas už nepaklusimą. Gąsdino, kad joms geriau nebūti namuose, kai jis grįš. Kitaip vyras grasino seksualiai jas visas išnaudoti ir tai paviešinti. Be to, jis ne kartą įžeidinėjo dukras.

„Jūs prostitutės, buvote prostitutėmis ir jomis nudvėsite. Mušiu jus už viską, užmušiu“, – praėjusių metų balandį M.Chačaturianas rašė savo dukrai.

Seserų Chačaturian teismas, manoma, gali prasidėti jau lapkritį. Jų advokatai siekia, kad merginos būtų teisiamos ne už nužudymą. Jų teigimu, seserys atėmė tėvui gyvybę, nes metų metus kentė jo smurtą ir seksualinį išnaudojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.