Ant Fudžio kalno ieškoma nukritusio vyro, per „YouTube“ transliavusio savo kopimą

Japonijos policija pranešė trečiadienį radusi ant Fudžio kalno kūną, ir šiuo metu aiškinasi, ar šie palaikai yra vyro, kuris, kaip matyti „YouTube“ tiesiogiai transliuotame vaizdo įraše, nusirito nuo apsnigto šlaito.

 Pareigūnai aiškinasi, ar maždaug 3 000 metrų aukštyje aptiktas kūnas yra vaizdo įrašo autoriaus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Pareigūnai aiškinasi, ar maždaug 3 000 metrų aukštyje aptiktas kūnas yra vaizdo įrašo autoriaus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2019, 2:28 PM

Šidzuokos – vienos iš dviejų prefektūrų, kur yra Japonijos aukščiausias kalnas – policija paiešką pradėjo antradienį sulaukusi žiūrovų pranešimų.

Pareigūnai aiškinasi, ar maždaug 3 000 metrų aukštyje aptiktas kūnas yra vaizdo įrašo autoriaus, nurodė vienas policininkas, pageidavęs likti anonimu.

Vaizdo įraše „Įkopkime į snieguotą Fudžio kalną“ matyti kaip TEDZU prisistatantis vyras sunkiai alsuodamas sako: „Skubu įkopti į viršukalnę.“

Vyras kelis kartus skundėsi dėl sušalusių pirštų. „Man baisiai skauda pirštai, bet turiu naudotis išmaniuoju telefonu. Gaila, kad nepasiėmiau šildyklės“, – pažymi jis.

Paskui jis įvairiais būdais mėgina sušildyti plaštakas, pavyzdžiui, vieną iš jų slepia pažastyje. Jam einant šalia tvoros, pastatytos palei skardį, apsnigtas kelias tampa vis siauresnis. Vėliau kelias pradeda leistis žemyn ir vyras perspėja pats save, kad nenukristų.

„Čia slidu, tampa pavojinga, – sako vyras. – Mėginu eiti per akmenis, taip, per akmenis. Tai status šlaitas.“

„Palaukit! Pradėjau slysti“, – sako jis, o įraše girdėti slydimo garsai.

Įraše matyti, kaip vyriškis vis greičiau ritasi aukštyn kojomis žemyn, o jo ėjimo lazdos iškrenta jam iš rankų. Paskui transliacija staiga baigiasi.

Fudžio kalne kopimo sezonas baigėsi praėjusį mėnesį. Šalyje negalioja jokių įstatymų, draudžiančių patekti į kalno teritoriją kitu metu, pažymėjo policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.