Holivudo žvaigždė A. Schwarzeneggeris susitiko su „viena savo didvyrių“ G. Thunberg

72 metų Holivudo žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris pranešė susitikęs su JAV viešinčia 16-mete klimato aktyviste Greta Thunberg.

 ​72 metų Holivudo žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris pranešė susitikęs su JAV viešinčia 16-mete klimato aktyviste Greta Thunberg.<br>imago images/Scanpix nuotr.
 ​72 metų Holivudo žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris pranešė susitikęs su JAV viešinčia 16-mete klimato aktyviste Greta Thunberg.<br>imago images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2019, 9:26 AM

„Buvo fantastiška praėjusią savaitę pamatyti savo draugę ir vieną mano didvyrių ir kartu pasivažinėti dviračiais aplink Santa Moniką“, – rašė aktorius antradienį instagrame. Buvęs Kalifornijos gubernatorius (2003-2011) ir vienos aplinkosaugos organizacijos įkūrėjas paskelbė ir kelias nuotraukas. Jose be Gretos ir A. Schwarzeneggerio dviračius mina ir jo 28-erių duktė Christina bei Gretos tėvas Svantė Thunbergas.

Švedė klimato aktyvistė nuo rugpjūčio pabaigos vieši JAV, čia ji susitiko ir su Holivudo žvaigžde Leonardu DiCaprio.

A. Schwarzeneggeris ir G. Thunberg jau buvo susitikę gegužės pabaigoje Vienoje. Čia 16-metė sakė kalbą klimato konferencijoje, kurią rengė aktoriaus aplinkosaugos organizacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.