Išgirdęs, ką gaus Kalėdoms, meilužis pasiuto – jo tramdyti vyko policija

Su tuo, kad Kalėdų dovanos ne visada būna tinkamos ir džiuginančios, susidūrė beveik kiekvienas, kuris jas teikia ir gauna. Dalis žmonių neįtikusias dovanas grąžina parduotuvėms, dalis nukiša į spintos gilumą kaip netinkamas, dalis sukandę dantis visgi jas naudoja pagal paskirtį, o būna ir tokių, kurie nesuvaldę apmaudo net išmeta jas lauk.

 Vyras norėjo ne tokios dovanos, kokią jam parengė sugyventinė.<br> 123rf.com nuotr.
 Vyras norėjo ne tokios dovanos, kokią jam parengė sugyventinė.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2019, 8:49 PM, atnaujinta Dec 23, 2019, 9:08 PM

Varšuvos policija prieš kelias dienas turėjo areštuoti vieną vyriškį, kuris taip įsiuto dėl nevykusios dovanos, kad ėmė daužyti indus, spardyti baldus ir grasinti sumušimu dovaną jam įteikusiai sugyventinei. 39 metų moteris savo 41 metų draugui įteikė šiltas pirštines ir piniginę, taip norėdama paskatinti šį sugyventinį pagaliau tęsėti pažadą susirasti darbą.

Gautos dovanos ne pradžiugino, o nepaprastai supykdė vyriškį, mat šis, mėgstantis kiauras dienas leisti žaisdamas kompiuterinius žaidimus, buvo probėkšmais užsiminęs, jog norėtų naujo tanko. Ne tikro tanko, bet naudojamo kompiuteriniame strateginiame žaidime „World of Tanks“.

Vyriškis aimanavo, jog be naujo tanko nesugeba įveikti priešininkų ir perkopti į aukštesnį žaidimo lygį, ir vylėsi, kad draugė užsakys ir apmokės moderniausią žaidimo tanką. Išgirdęs, kokias draugė dovanas jam nupirko, vyriškis prarado savitvardą.

Iš pradžių vyriškis draugę ėmė kolioti įvairiais necenzūriniais žodžiais, o vėliau pradėjo daužyti indus, spardyti baldus ir grąsinti moterį sumušti. Ši persigandusi užsibarikadavo vokios kambaryje iš iškvietė pagalbon policiją.

Skubiai atskubėję teisėsaugininkai irgi negalėjo nuraminti įsisiautėjusio kompiuterinių žaidimų fano. Šisai toliau necenzūriškai plūdo savo draugę ir spardė baldus.

Vykdami į šį iškvietimą policininkai vos galėjo susilaikyti nesijuokę, kai išgirdo, jog reiks raminti kompiuteriniam žaidimui tanko negavusį vyrą. Pamatę, kad minėtas asmuo tikrai yra agresyvus ir policijos duomenų bazėje perskaitę, kad anksčiau kita sugyventinė skundėsi buvus jo sumušta, teisėsaugininkai nutarė bylą perduoti teismui.

Paaiškėjo, jog grasinimus susidototi patyrusi moteris jau kelis mėnesius kentė sugyventinio chamišką elgesį, bet bijojo skųstis ir vylėsi, kad šis pasikeis.

Mokotovo mikrorajono policijos atstovas Robertas Koniuszy pareiškė, jog suimtajam gręsia penkeri metai kalėjimo už grasinimą susidoroti.

Varšuvos žiniasklaida priminė, jo pernai Vokietijoje negavęs tinkamos dovanos devynmetis berniukas iškvietė policiją ir apskundė Kalėdų Senelį. Perskaitę berniuko laiške Kalėdų Seneliui išvardintas pageidautas dovanas ir gautąsias policininkai pripažino, kadjos labai skiriasi, tačiau įtikino vaiką, kad pykti už tai ant tėvų ir skųstis policijai neverta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.