Australijos prekybos centre per grumtynes dėl kalėdinių prizų nukentėjo per dešimt žmonių

Australijos prekybos centre antradienį per pirkėjų grumtynes dėl kalėdinių dovanų čekių nukentėjo daugiau kaip dešimt žmonių.

 Australijos prekybos centre antradienį per pirkėjų grumtynes dėl kalėdinių dovanų čekių nukentėjo daugiau kaip dešimt žmonių.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Australijos prekybos centre antradienį per pirkėjų grumtynes dėl kalėdinių dovanų čekių nukentėjo daugiau kaip dešimt žmonių.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2019, 11:21 AM

Grumtynės kilo vakariniame Sidnėjaus priemiestyje esančiame prekybos centre, kai virš pirkėjų galvų buvo paleisti šimtai balionų su viduje paslėptais prizais.

Laukdami, kol bus atrišti palubėje pakabinti du didžiuliai maišai su balionais, maždaug 150 žmonių stumdėsi bandydami užsiimti geresnes pozicijas.

Kai vidurnaktį maišai buvo atrišti, nevaldoma minia puolė prie besileidžiančių balionų. Žmonės rėkė, stumdėsi ir vartė kalėdines dekoracijas.

„Žmonės šaukė vieni ant kitų, reikalavo pasitraukti“, – naujienų agentūrai AFP pasakojo įvykio liudininkė Christie Trawan Budi.

Dvylikai nukentėjusiųjų prireikė pagalbos dėl nedidelių sužalojimų. Penki žmonės buvo nuvežti į ligoninę dėl įvairių kojų ir kulkšnių traumų, krūtinės ir raumenų sumušimų, informavo Naujojo Pietų Velso valstijos greitosios pagalbos tarnyba.

„Kai balionai buvo paleisti, minia puolė link jų. Kažkiek žmonių buvo pargriauti ir patyrė sužalojimų“, – rašoma policijos išplatintame pranešime.

Prekybos centro administracija vietos žiniasklaidai sakė atliekanti incidento tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.