Maskvoje sulaikytas M. Žvaneckio sūnaus sumušimu įtariamas studentas iš Kazachstano

Maskvoje sulaikytas vienas kazachų studentas, kaip įtariama, prisidėjęs prie rusų rašytojo satyriko Michailo Žvaneckio sūnaus sumušimo, pirmadienį pranešė Kazachstano užsienio reikalų ministerija.

Maskvoje sulaikytas vienas kazachų studentas, kaip įtariama, prisidėjęs prie velionio rusų rašytojo satyriko Michailo Žvaneckio sūnaus sumušimo, pirmadienį pranešė Kazachstano užsienio reikalų ministerija.<br>„Scanpix“ nuotr.
Maskvoje sulaikytas vienas kazachų studentas, kaip įtariama, prisidėjęs prie velionio rusų rašytojo satyriko Michailo Žvaneckio sūnaus sumušimo, pirmadienį pranešė Kazachstano užsienio reikalų ministerija.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2020, 2:08 PM, atnaujinta Jan 13, 2020, 3:10 PM

„Mūsų konsulato pareigūnai patikrino šią informaciją ir susisiekė su Maskvos policija. Paaiškėjo, kad buvo sulaikytas Kazachstano studentas, kaip įtariama, sumušęs vieną iš Rusijos piliečių“, – per spaudos konferenciją Nur Sultane kalbėjo ministerijos atstovas Aibekas Smadiyarovas, komentuodamas pranešimus apie muštynes Maskvoje dalyvaujant M. Žvaneckio sūnui.

Pareigūnas pridūrė, kad sulaikytasis studijuoja tarptautinių santykių institute MGIMO.

„Šiuo metu atliekamas tyrimas. Kol kas mums nebuvo pateikta jokios kitos informacijos“, – pažymėjo jis.

Anot A. Smadiyarovo, preliminari informacija rodo, kad incidentas yra „įprastos jaunuolių muštynės prie naktinės įstaigos“.

„Dabar visa tai aiškinamasi“, – reziumavo URM atstovas.

Anksčiau rusų žiniasklaida informavo, kad 24 metų M. Žvaneckio sūnų Dmitrijų ir jo draugą netoli Maskvoje Pergalės parko užpuolė du nežinomi asmenys. Pranešama, kad rašytojo sūnus patyrė sumušimų, o jo draugas buvo hospitalizuotas. Be to, iš jų buvo atimtas laikrodis ir nedidelė pinigų suma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.