Dingusio berniuko kūną rado netikėtoje vietoje – tuščio vasarnamio kamine

Prabėgus mėnesiui po to, kai buvo paskelbta apie 14 metų berniuko Harlio Dilly dingimą, Ohajo valstijos policija pranešė, kad berniuko kūną rado netikėtoje vietoje – kamine.

  Prabėgus mėnesiui po to, kai buvo paskelbta apie 14 metų berniuko Harlio Dilly dingimą, Ohajo valstijos policija pranešė, kad berniuko kūną rado netikėtoje vietoje – kamine.<br>Port Clintono policijos departamento nuotr.
  Prabėgus mėnesiui po to, kai buvo paskelbta apie 14 metų berniuko Harlio Dilly dingimą, Ohajo valstijos policija pranešė, kad berniuko kūną rado netikėtoje vietoje – kamine.<br>Port Clintono policijos departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2020, 8:11 PM

„Tai tikrai nėra tai, ko mes tikėjomės, tačiau bent jau šeimai galėjome pasakyti, kad radome berniuko kūną“, – sakė Port Clintono policijos vadovas Robertas Hickmanas.

Mirties priežastis – kompresinė asfikcija. Paprasčiau tariant, berniukas užduso įstrigęs vieno iš namo kamine.

Pasak pareigūnų, mirties priežastis yra atsitiktinė. H. Dilly paskutinį kartą gyvas pastebėtas gruodžio 20 dieną, tarp 6 ir 7 valandos ryto, keliaujantis į mokyklą.

75 skirtingos tarnybos šukavo 60 hektarų ploto teritoriją, tačiau paieškos ilgą laiką buvo bevaisės. Per dar vieną paieškos operaciją tarnybos apieškojo tuščią vasarnamį, kuriame buvo atliekama renovacija.

„Nebuvo matyti jokių įsilaužimo žymių“, – sakė miestelio policijos vadas R. Hickmanas.

Pastatą apieškojusi policija kamine aptiko paauglio kūną. „Manome, kad ten buvo Harlis, kuris įstrigo pastato kamine. Panašu, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas“, – teigė R. Hickmanas.

„Harlis greičiausiai pasinaudojo antenos bokšteliu, užlipo ant pastato stogo ir įlindo į kaminą. Berniuko paltą ir akinius radome antrame namo aukšte, nukritusius šalia kamino angos“, – kalbėjo R. Hickmanas.

Vis dar nėra aišku kodėl berniukas lindo į kaminą. Berniuko tapatybė vis dar tikrinama, o galutiniams autopsijos rezultatams užbaigti reikia sulaukti toksikologinių rezultatų.

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.