V. Putinas: kol esu prezidentas, Rusijoje nebus įteisintos tos pačios lyties asmenų santuokos

Kol Vladimiras Putinas bus Rusijos prezidentas tos pačios lyties asmenų santuokos nebus įteisintos, ketvirtadienį pareiškė šalies vadovas.

 ​Kol Vladimiras Putinas bus Rusijos prezidentas tos pačios lyties asmenų santuokos nebus įteisintos, ketvirtadienį pareiškė šalies vadovas.<br>AP/Scanpix nuotr.
 ​Kol Vladimiras Putinas bus Rusijos prezidentas tos pačios lyties asmenų santuokos nebus įteisintos, ketvirtadienį pareiškė šalies vadovas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-13 17:15, atnaujinta 2020-02-13 17:21

„To nebus, kol esu prezidentas“, – susitikime, kuriame buvo aptariamos galimos Konstitucijos pataisos, teigė V. Putinas.

Pagal įstatymus, kuriuos V. Putinas pasirašė 2013 m., viešas homoseksualumo propagavimas Rusijoje laikomas nusikaltimu.

67-erių V. Putinas valdžioje kaip prezidentas ar premjeras yra jau du dešimtmečius, dabartinė jo kadencija baigsis 2024 m. Jis yra ilgiausiai valdantis Rusijos vadovas.

Kai kurie šiuo metu svarstomi Konstitucijos pakeitimai galėtų užtikrinti, kad net ir baigęs kadenciją V. Putinas išsilaikys valdžioje – kaip daugiau įgaliojimų turintis premjeras, parlamentaras visam gyvenimui arba kaip patariamosios Valstybės Tarybos vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.