Meksikoje per susišaudymą su policija žuvo devyni žmonės

Per kruviną susirėmimą su policija penktadienį vakarinėje Meksikos dalyje žuvo devyni žmonės.

​Per kruviną susirėmimą su policija penktadienį vakarinėje Meksikos dalyje žuvo devyni žmonės.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
​Per kruviną susirėmimą su policija penktadienį vakarinėje Meksikos dalyje žuvo devyni žmonės.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2020, 3:31 PM

Susišaudymas kilo tarp nusikalstamos grupuotės narių ir įtariamą pagrobimą tyrusių pareigūnų, skelbia vietos pareigūnai.

Tarp žuvusiųjų yra du pareigūnai ir šeši žmonės, kurie, kaip manoma, buvo laikyti įkaitais viename name Chalisko valstijos Tlakepakės mieste, nurodo valstijos prokuratūra.

Dar vienas žmogus žuvo gatvėje.

Chalisko valstiją pastaruoju metu yra apėmusi smurto banga, siejama su organizuotu nusikalstamumu ir ypač galingu vietos vadinamuoju „Naujosios kartos“ narkotikų karteliu.

Šiuo atveju pagrobėjai ėmė šaudyti į pareigūnus ir nušovė įkaitais laikytus žmones, kai buvo įsprausti į kampą, pranešė valstijos prokuroras Gerardo Octavio Solis Gomezas.

Kilus susišaudymui, pareigūnai atsišaudė ir paprašė pastiprinimo. Buvo atsiusta kelios dešimtys policijos pareigūnų ir karių bei du sraigtasparniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.