JAV Atstovų Rūmai priėmė įstatymą dėl koronaviruso pagalbos paketo

JAV Atstovų Rūmai ankstų šeštadienį didele balsų persvara priėmė įstatymą dėl koronaviruso pagalbos paketo nuo protrūkio nukentėjusiems amerikiečiams.

Prezidentas Donaldas Trumpas jau anksčiau socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė palaikymą šiam įstatymui ir ragino demokratus ir respublikonus už jį balsuoti.<br>AP/Scanpix nuotr.
Prezidentas Donaldas Trumpas jau anksčiau socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė palaikymą šiam įstatymui ir ragino demokratus ir respublikonus už jį balsuoti.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2020, 8:43 AM, atnaujinta Mar 14, 2020, 9:42 AM

Teisės aktas buvo priimtas 363 balsais prieš 40 ir dabar keliaus į Senatą. Prezidentas Donaldas Trumpas jau anksčiau socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė palaikymą šiam įstatymui ir ragino demokratus ir respublikonus už jį balsuoti.

„Šiame įstatyme įgyvendinami mano nurodymai dėl nemokamų koronaviruso testų ir apmokamų nedarbingumo atostogų paveiktiems amerikiečių darbuotojams“, – parašė D. Trumpas tviteryje.

Jis pridūrė, kad nurodė iždo ir darbo sekretoriams imtis priemonių, kad dėl naujo įstatymo nenukentėtų smulkusis verslas.

„Raginu visus respublikonus ir demokratus susivienyti ir BALSUOTI UŽ!“ – parašė D. Trumpas.

„Visuomet teiksiu prioritetą amerikiečių šeimų sveikatai ir gerovei, – tęsė jis. – Laukiu galimybės pasirašyti galutinį įstatymą kaip galima greičiau!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?