Vieno Rusijos regiono gubernatorius areštuotas dėl įtarimų nužudymu

Vieno Rusijos Tolimuosiuose Rytuose esančio regiono gubernatorius buvo areštuotas dėl įtarimų dalyvavus įvykdant kelias žmogžudystes, ketvirtadienį paskelbė pareigūnai.

 Kinijos pasienyje esančio Chabarovsko krašto gubernatorius Sergejus Furgalas buvo areštuotas Chabarovske ir atskraidintas į Maskvą.  <br>TASS/Scanpix nuotr. 
 Kinijos pasienyje esančio Chabarovsko krašto gubernatorius Sergejus Furgalas buvo areštuotas Chabarovske ir atskraidintas į Maskvą.  <br>TASS/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2020, 12:50 PM

Kinijos pasienyje esančio Chabarovsko krašto gubernatorius Sergejus Furgalas buvo areštuotas Chabarovske ir atskraidintas į Maskvą.

Tyrimų komitetas, kuris užsiima sunkių nusikaltimų tyrimu, paskelbė, kad S. Furgalas yra įtariamas dalyvavimu nužudant kelis verslininkus Chabarovsko regione ir gretimose teritorijose 2004–2005 metais.

Rusijos televizijos parodė S. Furgalo areštą, kai agentai išlaipino 50 metų gubernatorių iš jo automobilio, apieškojo jį ir išsivežė.

Kaip nurodė Tyrimų komitetas, taip pat buvo areštuoti keturi iš įtariamų S. Furgalo bendrininkų.

Prieš tai, kai 2018-aisiais tapo Chabarovsko krašto gubernatoriumi, S. Furgalas kelerius metus buvo Liberalų demokratų partijos deputatas federaliniame parlamente. 2015–2016 metais jis vadovavo žemųjų parlamento rūmų Visuomenės sveikatos komitetui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.